Sexig medvetenhet

Möhippor 

Snart är det sommar på riktigt! På lördag är det första juni och det är väl ändå då man räknar att sommaren börjar? Ofta har vi en ganska fin start på juni fram till midsommar ungefär! (Då regnet kommer 😉 ) Vinglasen fylls med rosévin på uteserveringarna och folk är på riktigt bra humör, vem älskar inte sommaren?

Dessutom är det från maj och hela sommaren som det bokas både möhippor och svensexor! Möhipporna hålls under dagtid/eftermiddag innan klubben öppnar och dessa bokar man privat med vår eventansvariga som är grym på att skräddarsy ett program! (Beroende på önskemål och hur många man är så kan det se olika ut)  Lexie brukar exempelvis vara en utav tjejerna som är med och dansar för att sedan lära ut lite olika tricks både på stången och golvet. Sedan ingår det rabatt uppe i våra fantastiska sexshop där man får en genomgång av leksaker och annat kul! Grymt uppskattat! 

Medveten sexighet, nyckeln bakom hur våra tjejer drar till sig män som magneter! Jag skrev i mitt förra inlägg hur jag än idag kan fascineras över tjejerna när de kliver upp på scen, och tro mig, med några små tricks från våra experter här på Club KINO går det att få ökat självförtroende på kort tid! 

Svensexor 

Svensexor kan anordnas precis likadant som möhipporna! På dagtid/eftermiddag innan klubben öppnar kan man få ett par grymma timmar tillsammans med bästa vännerna och några utav våra galet sexiga strippor. Här spelar vi med Sexig medvetenhet, en kvinnas list som får er att tappa andan!  Vi pratar show på scen, lapdance – Det ni har som önskemål! Vi skräddarsyr efter er och gör svensexan oförglömlig! 

Svensexa kan man också boka när klubben är öppen från klockan 21:00 på kvällarna. Då har man möjlighet till en lite lägre entréavgift om man kommer innan klockan tolv 🙂  

Sexig medvetenhet 

Helgen som var bjöd på mycket folk precis som väntat, många glada herrar från Elitloppet och jag hoppas ni alla hade lika trevligt som vi! 😉 Jag döpte detta inlägg till Sexig medvetenhet. För det är enligt mig precis vad Striptease handlar om. Åter igen, kvinnorna som jobbar här utstrålar pondus och självsäkerhet. de vet vad de kan och precis vad de ska göra för att få dig på fall. En sexig medvetenhet. Det kan låta drygt, men de är helt enkelt bara väldigt trygga i sig själva. Med den insikten kommer de också att få dig som gäst hos oss, att må bra, känna dig bekväm, och framförallt ha en riktigt trevlig stund som gör att du vill komma tillbaka. 

En sexig medvetenhet som inte bara bärs på arbetet, utan även i vardagen, på gymmet, i skolan eller vart du än träffar på dem!  

Snart är det helg igen och jag har en känsla av att det blir full fart! Ses vi? 😉 

Puss Kenzie 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen