Ännu en helg med stora mängder av gäster på klubben. Denna gång var det intresset för MMA som drog männen till Stockholm. UFC fighterna höll ju till på Globen i lördags! Tyvärr så tyckte de flesta att fighterna var så där. Däremot så var det otroligt fördelaktigt för mig. Jag älskar kampsport, framförallt kickboxning, som jag själv tränade när jag var yngre. Jag älskar även män som håller på med kampsport. Deras styrka, uthållighet, deras fysik. Går inte ens att beskriva hur mycket jag går igång på det. En av lördags gästerna såg ut som en viking. JAG. DOG. Han var riktigt lång, riktigt muskulös, snygg som satan och jäkligt snäll. Min drömman, dessutom hade han svart bälte i brasiliansk jiu-jitsu. Mmmmm MMA… Hade jag kunnat hade jag friat till honom! Vad är drömkvinnan för er? Vad gör hon och hur ser hon ut?

MMA

MMA

Den killen som jag skrev om i mitt förra inlägg håller inte på med MMA utan boxning. Trots att det inte är den absoluta favoriten så bockar han av styrkes kategorin, han är riktigt muskulös, han skulle kunna lyfta mig med sitt lillfinger…det är sexigt, SOM FAN. Vet inte om han har lyckats charma ihjäl mig eller om det är den tiden på året då jag är extra mottaglig men jag är helt såld. Det jag borde fokusera på nu är att skriva min hemtenta, men så fort jag öppnar boken börjar alla ord dansa en djävulsk dans. Meningarna går inte in och jag stänger igen bok jäveln för att återvända till min drömvärld. MMA killarna förstärkte denna känsla med sin närvaro. Förhoppningsvis så vaknar jag upp innan den 9:e då tentan ska lämnas in och kan slutföra det viktiga men det är svårt. Jag vill dansa igenom sommarnätterna, flörta, dricka skumpa och lära känna den mystiska främlingen!

Hoppas att ni får en fantastisk vecka och att vi ses på klubben!

Kyss Lex 

MMA