Svensexa

Svensexa, den sista kvällen med grabbarna! Det är få kvällar som är så legendariska som en svensexa. Vi har alla hört olika historier om hur den blivande brudgummen blivit förnedrad i olika former och på olika sätt. Vi tycker att svensexan skall vara en kväll att minnas med glädje istället för med avsky för brudgummen.

Vi erbjuder Stockholms fräschaste mötesplats för striptease för din svensexa. Vi har också de mest kompetenta striptease dansöserna tillgängliga. Vi är mycket flexibla med detta arrangemang. Tillsammans hittar vi ett upplägg som gör just er svensexa till något brudgummen kommer att minnas med glädje.

Detta erbjudandet gäller för minst fyra personer och kostar 300kr per person.

Detta bokar du genom att ringa oss på 08-24 43 44 efter 21:oo eller använd kontaktformuläret som du hittar HÄR!

Möhippa

Kom ner till oss innan klubben öppnar och få en lektion med en av våra professionella dansöser.

Vi möter upp med en värdinna och välkomnar er ner till vår vackra lokal där den blivande bruden får lära sig konsten att förföra sin man med erotisk dans och striptease. Alla kan deltaga och en professionell dansös visar stegvis hur man ska gå tillväga. Vår värdinna visar olika erotiska leksaker, oljor, krämer och kläder från vår shop. Alla kan känna och klämma och fråga. Ni kan lämna en diskret beställning som plockas ihop upp av butikspersonalen. Ni får också 10%  rabatt på det ni handlar i butiken.

Vi erbjuder snacks och alkoholfritt bubbel önskar ni dricka något alkoholhaltigt så måste ni ta med det själva. En oförglömlig kväll med erotisk karaktär, som är mycket uppskattad och garanterar en kul start på kvällen.

Kostnad för detta är 2.500 kr för upp till 8 personer.

Vill du veta mer, vänligen fyll i kontaktformuläret HÄR så kontaktar vi er!

Partykväll

Våra lokaler på Döbelnsgatan 4 kan användas även utanför ordinarie öppettider om ni vill ha ett eget privatparty. Detta går lika för kvinnor som för män eller blandade grupper. Kanske vill ni starta kvällen hos oss för att sedan ge er ut i Stockholmsnatten.

Dra ihop arbetskamraterna, föreningen eller kompisgänget och kom till oss för en oförglömlig kväll. Kanske vill ni fira någons födelsedag lite extra? Vill ni lära er striptease? Vill ni titta på striptease? Kanske ni vill att en eller flera i sällskapet skall få prova på poledance? Vi är öppna för era förslag och tillsammans med er så skapar vi ett program för er kväll. Kontakta oss HÄR!

svensexa på clubkino