Svensexa

Svensexa – den sista kvällen med grabbarna! Det är få kvällar som är så legendariska som en svensexa.

Vi erbjuder Stockholms fräschaste mötesplats för striptease för din svensexa. Vi har också de mest kompetenta striptease-dansöserna tillgängliga. Brudgummen får njuta av en het lapdance samtidigt som festen är i full gång. Alla i gänget får uppleva striptease och poledancing i en erotisk atmosfär i våra häftiga lokaler.

Vi är mycket flexibla med detta arrangemang och tillsammans hittar vi ett upplägg som gör just er svensexa till något brudgummen kommer att minnas med glädje.

Vi erbjuder snacks och alkoholfritt bubbel, men önskar ni att dricka något alkoholhaltigt är ni välkomna att ta med det själva som vi serverar er i baren. Ev. mat likaså. Detta erbjudandet gäller för minst fyra personer och kostar 400kr per person.

 

Detta bokar du genom att ringa oss på 08-24 43 44 efter 21:00 eller använd kontaktformuläret som du hittar HÄR!

Partykväll

Våra lokaler på Döbelnsgatan 4 kan användas även utanför ordinarie öppettider om ni vill ha ett eget privatparty. Detta går lika för kvinnor som för män eller blandade grupper. Kanske vill ni starta kvällen hos oss för att sedan ge er ut i Stockholmsnatten.

Dra ihop arbetskamraterna, föreningen eller kompisgänget och kom till oss för en oförglömlig kväll. Kanske vill ni fira någons födelsedag lite extra? Vill ni lära er striptease? Vill ni titta på striptease? Kanske ni vill att en eller flera i sällskapet skall få prova på poledance?

Vi är öppna för era förslag och tillsammans med er så skapar vi ett program för er kväll. Kontakta oss HÄR!

svensexa på clubkino