Svensexa

Svensexa – den sista kvällen med grabbarna! Det är få kvällar som är så legendariska som en svensexa.

Vi erbjuder Stockholms fräschaste mötesplats för striptease för din svensexa. Vi har också de mest kompetenta striptease-dansöserna tillgängliga. Brudgummen får njuta av en het lapdance samtidigt som festen är i full gång. Alla i gänget får uppleva striptease och poledancing i en erotisk atmosfär i våra häftiga lokaler.

Vi är mycket flexibla med detta arrangemang och tillsammans hittar vi ett upplägg som gör just er svensexa till något brudgummen kommer att minnas med glädje.

Vi erbjuder snacks och alkoholfritt bubbel, men önskar ni att dricka något alkoholhaltigt är ni välkomna att ta med det själva som vi serverar er i baren. Ev. mat likaså. Detta erbjudandet gäller för minst fyra personer och kostar 400kr per person.

 

Detta bokar du genom att ringa oss på 08-24 43 44 efter 21:00 eller använd kontaktformuläret som du hittar HÄR!

Möhippa

Kom ner till oss på en privat anordnad möhippa innan klubben öppnar för allmänheten och få bl.a en lektion med en av våra professionella kvinnliga dansöser.

Vi möter upp med en eller två värdinnor, beroende på antal deltagare, och välkomnar er ner till vår vackra lokal där den blivande bruden får lära sig konsten att förföra sin man med erotisk dans och striptease till valfri musik i klubbelysning. Alla kan deltaga och vill bruden ha en professionell lapdance får hon det av vår dansös/dansöser. Sällskapet har tillgång till hela nattklubben där det finns gott om plats, en stor scen med 2 dansstänger samt en stor bar.

Vi erbjuder snacks och alkoholfritt bubbel, men önskar ni att dricka något alkoholhaltigt är ni välkomna att ta med det själva som vi serverar er i baren. Ev. mat likaså.

Gör möhippan till en oförglömlig kväll med erotisk och lyxig karaktär, som är mycket uppskattad och garanterar en kul start på kvällen mitt i Stockholm City. Vi har en stor spegelloge för ombyte och förvaring.

Vår värdinna visar avslutningsvis olika erotiska leksaker, oljor, krämer och kläder i vår shop. Alla kan känna och klämma och fråga. Ni kan lämna en diskret beställning som plockas ihop upp av butikspersonalen diskret inslaget. Ni får vid detta tillfälle 10% rabatt på det ni handlar i butiken.

Kostnad för dessa 2 skräddarsydda timmar är 3.000 kr för upp till 8 personer som betalas i förskott.

Vill du veta mer, vänligen fyll i kontaktformuläret HÄR så kontaktar vi er!

Partykväll

Våra lokaler på Döbelnsgatan 4 kan användas även utanför ordinarie öppettider om ni vill ha ett eget privatparty. Detta går lika för kvinnor som för män eller blandade grupper. Kanske vill ni starta kvällen hos oss för att sedan ge er ut i Stockholmsnatten.

Dra ihop arbetskamraterna, föreningen eller kompisgänget och kom till oss för en oförglömlig kväll. Kanske vill ni fira någons födelsedag lite extra? Vill ni lära er striptease? Vill ni titta på striptease? Kanske ni vill att en eller flera i sällskapet skall få prova på poledance?

Vi är öppna för era förslag och tillsammans med er så skapar vi ett program för er kväll. Kontakta oss HÄR!

svensexa på clubkino