Det nya och outforskade framkallar så mycket känslor inom en! Blunda och tänk tillbaka på när du träffade ditt nya fling. Hur kändes det då? Spänning är ett om jag skulle sätta ord på känslor i sådana situationer. Att en främling eller en bekant som jag ser i ett annat ljus kan skaka om hela min tillvaro. Det är bland det bästa jag vet! Helt plötsligt går mina dagar ut på att utforska det okända. Likt en schackspelare är min hjärna fylld med att försöka räkna ut hans nästa steg. Hela jag hamnar i en bubbla av romantik och nervositet. Hur presenterar jag mig på det bästa möjliga sättet? Hur får jag honom på fall? Vill jag ens få honom på fall? Hur känns hans händer, hur smakar han…det är mycket som händer.

det nya

Det nya

Liknande känsla får jag av allt det nya egentligen. Förutom att jag kanske inte är ute efter att få smaka på allt här i livet. Vissa saker är inte ätbara helt enkelt. Just nu är jag mitt i en sådan känslomässig bergochdal bana. Jag har hamnat i ett annat universum som består av ”leker han svår?”, ”leker han bara?”, ”kommer jag att vinna?”, ”fan vad jag är kåt!”. Jobbigt när det mesta i livet är en tävling och jag måste vinna! Under tiden så distraherar jag mig med att vinna er uppmärksamhet och glänsa på Club Kino! Dessutom så förändras rummen på klubben för varje pass som går.

Rummen har fått ny inredning och klubben har tagit en ny skepnad! Allt är inte klart ännu men snart! Allt det nya som dyker upp varje kväll ger en hel massa spänning det med! Jag längtar efter att komma till jobbet och få titta på förändringarna! Ett av rummen har fått nya tapeter som jag är helt kär i! Passade på att fota Luna med de som bakgrund igår! Såååå snyggt! Kunde inte låta bli att hamna på bild jag också haha! Jag har medvetet lagt på filter och lämnat ut en stor detalj i det rummet! Tycker ni ska få komma förbi och ta en titt själva!

det nya

På tal om det nya som ger spänning…igår fick jag en present! Ett ägg!!! Det är fjärrstyrd! Hur jäkla spännande som helst! Hann tyvärr inte att provtesta det igår! Vi hade fullt upp med en massa herrar och inte minst en av mina absoluta favorit älsklingar mr. P! jag lovar att återkomma med en orgasm recension så fort jag har fått chansen att testa!

det nya

Finns inget bättre än det nya men man ska även uppskatta det gamla! Glöm inte det! Denna helg är det mycket som händer; löning, Elitloppet, maskinmässan…ja ni hör ju hur mycket folk som lär dyka upp! Ikväll håller jag i en möhippa tillsammans med Bella! Sedan jobbar vi båda som vanligt natten på klubben! Ses vi inatt?

Kyss Lex