Min syndiga Bucket List

Jag har en Bucket List, alltså en lista med saker, utöver det vanliga, som jag vill göra i mitt liv. Många har nog en sådan lista men att många av sakerna förblir önskningar. kanske för att de inte går att genomföra ekonomiskt eller för att man kanske inte...

läs mer

Ett eget Playboy Mansion!

Man ska alltid vara källkritisk - Ibland kommer det ju upp nyheter via fb eller andra sidor- och tidigare ikväll så kom det upp en artikel om att självaste Hugh Hefner som grundade tidskriften Playboy skulle ha gått bort igår (!). 91 år gammal. Men - Detta...

läs mer

Vem träffar du ikväll?

Mitt i veckan och ikväll har vi verkligen fullt med heta tjejer som väntar på just Dig! Vem träffar du ikväll? Kom hit och unna dig själv lite vardagslyx! Vi har många nya tjejer på plats nu i sommar så vare sig du vill träffa någon utav dina favoriter-...

läs mer

Silkonbröst eller äkta vara?

Jag som har silikonbröst älskar dem ju så klart men jag tyckte även väldigt mycket om mina naturliga bröst. De var inte små men heller inte jättestora och hade en härlig och fast form med en liten sluttning. Precis som de flesta naturliga tuttar. De var så...

läs mer

När vi längtar efter sommaren

Semestrarna börjar smyga sig på och imorgon ska det tydligen bli riktigt sommarväder! Hoppas kunna ta mig ned till vattnet på min lediga dag för att få lite färg och njuta av den svenska sommaren! Semester innebär för många att de flyr stan  - medan andra faktiskt...

läs mer

Mina Fetischer

Låt oss prata om det här med fetischer. Igen. En fetisch är när någon tänder på något som egentligen inte har med sex att göra. En vanlig fetisch är till exempel skor - de vill smeka en sko eller få en vass klack i rumpan. Andra tänder på staket eller andra objekt....

läs mer

Nu tar vi helg!

Äntligen helg och sista dagen i juni!Det skulle ju vara härligt om sommaren ville börja på riktigt imorgon 😉 !  Vilka dagar vi haft denna vecka! Guns N` Roses spelade på Friends Arena  igår och många partyglada herrar gästade oss! Älskar  när det händer saker i stan!...

läs mer

Behovet av en kick?

Midsommarhelgen har passerat och nu går vi åt mörkare tider 😉 Nej skojar bara- det är mycket kvar utav sommaren, det känns knappt som den börjat så många ljuva sommarnätter väntar! Nätter som kanske har börjat med en dag i solen, eller en aw som får sinnena att...

läs mer

Bästa sättet att fira midsommar!

Oh ja! Ni har väl inte missat att vi har öppet alla dagar om året? Även de rödaste dagarna - exempelvis Midsommarafton och till och med midsommardagen då det mesta annars är stängt! Våra flickor är på plats och ger er möjligheten att fira midsommar på ett kanske lite...

läs mer

Jag tänder på det förbjudna

Sista tiden har jag reflekterat mycket över min lust och min sexualitet. Jag är en kvinna som älskar sex, jag älskar att onanera och jag älskar porr (att titta på men även spela in själv, för privat bruk). Ibland tänder jag på romantiska ligg med långa och intensiva...

läs mer

Jag älskar bröst!

Värmen tar sig och kanske har du, precis som jag hunnit spendera några timmar i solen denna helg? Jag har till och med badat i det än så länge iskalla (!) vattnet. Naken, men det blev ett kvällsdopp faktiskt 😉 Efter en kväll som började med vin, picknick med...

läs mer

I stället för 7 sorters blommor

Midsommar is just around the corner och många börjar planera helgen redan nu. Var ska de fira, med vilka, vad ska de äta och dricka etc. Ofta firas det ute på landet med en massa gott, i goda vänners lag. Tyvärr brukar midsommar vara relativt kall (2015-2016  var det...

läs mer

Mina erogena zoner

Jag älskar när män hittar mina sköna punkter på kroppen. Mina erogena zoner. som får kroppen att spritta och underlivet att vibrera Vad är en erogen zon kanske du undrar men faktum är att alla har dem och man har faktiskt fler än vad man kan tro. Det är punkter på...

läs mer

Busiga flickor!

Ojoj...Nationaldagen, Summerburst och Sverige vann matchen mot Frankrike i fredags! Vilken vecka! Festglada herrar från alla världens hörn besöker oss dagligen och ibland undrar man hur man ska toppa den gångna veckan. Så kommer alltid en ny dag, nya nätter och veckor...

läs mer

En våt kväll

Vad kul att träffa så många av er på Summerburst igår! Några av våra tjejer var där och delade ut reklam och själv var jag där för att dansa och lyssna på musik. Himlen öppnade sig verkligen. Det åskade, blixtrade och regnet fullkomligt öste ner. Det stoppade dock...

läs mer

Kom och värm oss

Alltså, vad hände med sommaren?! Den bara försvann. Det är kyligt och regnigt och jag fryser. Fy och blä! Jag som hade längtat och var så peppad på att få sitta på uteserveringar med ett glas bubbel och bara ben. Korta och tighta klänningar med bara bröst under....

läs mer

Vi och våra dildos

Världens häftigaste grej hände igår. Tjejen som jobbar uppe i butiken, KINO Shop, kom ner till oss tjejer med en låda nya dildos som precis kommit in i butiken. Nya modeller som hon ville att vi skulle prova. Vi vi INTE sena med att säga ja 😉 Det var olika rabbits...

läs mer

Det kallas livskvalité

Juni har börjat ganska kallt men det hindrar absolut inte våra tjejer att hänga på stan under fredag och lördagarna för att umgås och dela ut några gyllene biljetter till livsnjutande herrar! Vad gör du för att öka din livskvalité? Är du den som väntar på sommaren och...

läs mer

Min prins charming

Ja, så kallar jag honom - prins charming, och han kommer till mig varannan fredag. Han är min stammis här på Club KINO och vi vet nu mer allt om varandra. Jag känner till alla hans hot spots och vad han går i gång på och han vet exakt hur han ska få till det där...

läs mer