Mindfulness

I onsdags lämnade jag in min första tenta i Sverige! Snacka om skön känsla att kasta ner den i brevlådan!!! Det var nästan lika skönt som att få orgasm, jag skojar inte! Kan bero på att det autonoma nervsystemet ansvarar för både...

läs mer

Krydda vardagen! 😉

Med risk för tjat om Alla Hjärtans dag- Men måste få ge er lite bilder på ett par av våra sexiga flickor klädda i rött dagen till ära 😉 Luna och Chanel lät sig gärna fotas i början på kvällen! Våra sexiga tjejer väntar på dig i baren... Har funderat lite...

läs mer

Grymt bra sex

Sex! Det har jag gått runt och tänkt på ända sedan jag läste Kenzies senaste inlägg! De flesta av oss har varit med om grymt bra sex och även tillfällen då sexet varit mindre bra! I min perfekta värld skulle man få ha sex precis när, var, hur ofta och med...

läs mer

Ekorrhjul

Shit jag ska ju skriva ett blogginlägg...paniiiiiik! Jobb, föreläsningar, poledance, gym, träning med PT, hemtenta om en vecka, umgås med nära och kära... Mitt liv är som ett ekorrhjul just nu! Än så länge känns det otroligt bra, det finns ett mål med allt...

läs mer

TGIF

Äntligen fredag! Uttrycket TGIF har aldrig passat bättre än just idag! Ikväll får jag göra mig extra fin, ta på mina älskade klackar och dansa loss! Det är mycket energi som jag har samlat på mig denna vecka sittandes vid skolbänken! Precis som jag skrev i...

läs mer

Jag saknar Club Kino

Idag hade jag upprop på universitet! Nu är jag officiellt student och det är så många olika känslor som bubblar upp! Jag hade aldrig varit på campus så det var lite nervöst om jag skulle hitta byggnaden där uppropet hölls. Igår var jag full av längtan, kunde knappt...

läs mer

En lugnare vecka

Äntligen dags för en lugnare vecka! En av dem lugnaste på hela året! Kenzie firade in det nya året med tjejerna på Kino medan jag hade en lugnare Nyårsafton! Var ute och åt skaldjursbuffé, drack skumpa! Så skönt att göra något annorlunda! Traditionellt är...

läs mer