Skäm bort dig själv i jul
Skäm bort dig själv i jul

Mindre än en vecka kvar till julafton! Hur firar ni jul? Som ni vet har vi öppet över hela julen och även nyårsafton! Varmt välkomna om ni vill ha ett sexigare julfirande med oss på Club KINO! Vi öppnar klockan 20:00 och har öppet till 05:00. Alla firar inte jul, och andra tycker det räcker med några timmars julfirande för att sedan komma hit senare på kvällen. Vi brukar ha ett flertal gäster denna kväll så sitt inte hemma själva när vi kan ge er en magisk afton! 😉 Som jag skrev i mitt tidigare inlägg, vem kan motstå en sexig kvinna? 😉 Vem vill ens motstå en sexig kvinna? På julafton klär vi oss alla i rött, skäm bort dig själv med en lapdance eller två!

Varför inte bjuda en vän på en besök hos oss? En julklapp att längta till och se fram emot! Kom hit i mellandagarna, eller avsluta året hos oss på Nyårsafton! Entré med lapdance kostar 895 kr, önskar man en lite lyxigare variant kan man betala 1800kr. Då betalar man för entré och en privat lapdance, vilket innebär mer tid med den man önskar få sin dans utav. Dansen sker avskilt och en dryck ingår. 😀 Det sägs att upplevelser är bland det mest uppskattade man kan ge bort 🙂 Skäm bort dig själv och en vän i jul!

Hos oss är det på nätterna det händer, många avslutar sin kväll hos oss och det finns många sätt att göra det på! 😉 Nätterna har en tendens att få oss att känna oss som mest ensamma, precis som högtider kan göra. Alla har inte familj att fira med, det kan också bero på religion, kanske är man i en annan stad pga jobb. Oavsett så hoppas ni väljer att besöka oss, vi älskar att ge er nätter att minnas! Vi gör dem helt enkelt lite sexigare, porrigare, lyxigare! Inte bara över julen, utan alla kvällar/nätter året om! 😉

Vill du läsa mer?

senaste inläggen