Unna dig en sista dans ikväll
Unna dig en sista dans

Gott nytt år! Dags att stänga portarna för år 2023, låt oss skåla in det nya året! Glöm inte att vi har öppet ikväll – självaste Nyårsafton! 😀 Vi har öppet precis som vanligt mellan 20:00-05:00! Varmt välkommen att avsluta detta år hos oss, Unna dig en sista dans för året som gått! 😉 Varför inte en dans innan tolvslaget och en efter för att också få den absolut bästa starten för år 2024! Man ska alltid börja sitt besök med en lapdance, vem kan motstå en sexig kvinna dansandes i sitt knä? 😉 Denna afton glittrar vi extra mycket, klubben utsmyckas vackert och vi är så laddade för denna natt! 😀

Nyårsafton, dagen man ska se tillbaka på året som gått, och lägga löften för det nya året. Jag själv är ganska dålig på nyårslöften. Jag tänker på hur hela gymmet fylls av entusiastiska nya medlemmar som tränar frenetiskt, för att sedan tappa träningen helt så fort vårsolen kommer fram. Hemligheten till träning, är att hitta det man tycker om. Det finns otroligt mycket olika träningsformer, hitta det du tycker om, och längtar till så kommer träningen att hålla i sig, istället för att bli ett ont måste.

Hur har ditt år varit? Hur många besök blev det på Club KINO? Än finns chansen att unna dig en sista dans innan året är slut 😉

På tal om att hitta något man tycker om – Lets talk about sex! 😉 Ett av mina favoritämnen! Jag älskar sex, jag tycker det är otroligt viktigt vare sig man är i en relation, men också som singel! Sex frigör endorfiner och andra positiva hormoner som gör att vi bland annat kan hantera stress bättre! Sex finns i så otroligt mycket olika former, precis som med träning så gäller det att prova sig fram! Det bästa som finns är att testa olika typer av sex, med en eller flera partners, sexleksaker och allt därtill! Tänk hur sex med en person är helt annorlunda med någon annan. Olika kemi, attraktioner. Jag älskar att ha sex med mig själv, det har gjort att jag vågar ta för mig och ser till att jag njuter varje gång jag har sex med någon annan. Sexleksaker är inte bara till om man är själv, det är så galet sexigt med en partner! 😛

Sexleksaker är perfekt som förspel! Det kan handla om att plocka fram ett spel som säger vad ni ska göra med varann, en vibrerande kukring ger båda tillfredställelse, varför inte något appstyrt där man kan leka med varandra ifrån telefonen? Det finns så otroligt mycket att hitta på som förspel. Endast fantasin sätter gränserna! Jag tycker att sex ska vara porrigt, men också kul och spännande! Det är så sexigt med en man som leker med sig själv framför mig, visar hur han använder sina händer och hur han njuter. Jag skickar gärna både bilder och videos för att dra igång förspelet innan vi ses…

Vill du läsa mer?

senaste inläggen