Vem kan motstå en sexig kvinna?

Har du besökt oss någon söndag i december? Varmt välkommen att fira advent med våra sexiga flickor! Vi bjuder på glögg och pepparkakor vid ankomst, så slå dig ned och njut. Starta besöket med en lapdance och känn värmen från den bara huden när hon dansar i ditt knä. En het show som kan fortsätta ned till något av våra VIP rum om du önskar, möjligheterna är många! Kylan ute gör att en stund i vårat SPA känns extra lockande just nu! Vem kan motstå en sexig kvinna i en varm bubblande jacuzzi? 😉

Det är sista månaden på året 2023 och nästan två veckor kvar till julafton! På söndagarna firar vi advent och nu på onsdag (13:e december) är det Lucia. Under 1300-talet var Lucianatten årets längsta och mörkaste natt, midsommarnattens motsvarighet kallad midvinter. Man ansåg att övernaturliga makter var i rörelse och man gjorde bäst i att hålla sig vaken (Lussevaka). Tiderna förändras men datumet för Lucia ligger kvar den 13:e december. Här på Club KINO håller vi er garanterat vakna hela natten, kom hit för ett porrigare Luciafirande! 😉 Våra sexiga flickor, iklädda glitter, syndigt rött eller oskyldigt vitt.

  • Till henne: Womanizer Duo. Låt oss ta njutningen till nästa nivå när G-punkten och klitoris stimuleras samtidigt! Perfekt när man ska njuta ensam och inte har en riktig k*k att bli tillfredställd utav! 😉 Det är är magi och något alla kvinnor borde äga!
  • Till honom: We-Vibe prostatavibrator. För den man som ej provat prostatastimulans – Do it! Många män som testat säger att vanlig orgasm bleknar i jämförelse! Denna prostatavibrator ifrån We-vibe kan styras med en fjärrkontroll men också kopplas till en app på din smartphone! Designad med komfort för en perfekt passform!
  • Till paret: Strap on. Här finns det finns många olika alternativ att välja på! Varför inte testa denna Dual strap on som är gjord för att båda ska kunna njuta samtidigt! Med en inbyggd vibrator dessutom! 😀

Vill du läsa mer?

senaste inläggen