Ett porrigare Luciafirande  

I den kristna traditionen var Sankta Lucia ett helgon från Sicilien på 280-talet. En kvinna som önskade få leva i kyskhet och fattigdom och dog i martyr på grund av sin tro. På väg till sin dom, att leva som glädjeflicka på en bordell, torterades hon till döds…

Hur önskar ni fira Lucia? Här på Club KINO ser vi till att väcka fantasierna till Ett porrigare Luciafirande! 😉 Kylan och mörkret är påtagligt och det är alltså nu på söndag vi firar Lucia, den 13:e december, och även  tredje advent! En tradition vi idag firar med Luciatåg,  lussebullar och pepparkakor. Lucianatten, årets längsta natt (Också kallad midvinternatten) ansågs förr i tiden här i norden också som en farlig natt då man trodde att övernaturliga väsen var i rörelse. Man skulle hålla sig vaken och inomhus för att vaka. (Luciavaka). Ljusets makter besvärjades för att sedan få ljuset att återvända.

Ett porrigare Luciafirande
Ett porrigare Luciafirande

En upplevelse att längta tillbaka till

Mörkrets natt sågs också som inledningen på julfirandet så visst passar det att fira tredje advent denna afton? 😉 Ljuset kommer tillbaka och kanske är det vad du behöver om nätterna? 😉 Det är om nätterna känslan av ensamhet lätt gör sig påmind, och just då finns vi på plats för att DU ska ha möjlighet att unna dig en känsla av lyx! En kväll eller natt där du omges av sexiga kvinnor. Du serveras glögg om så önskas för att få en härlig julkänsla från start! Kvinnor klädda i rött, beredda att ge dig en upplevelse att längta tillbaka till. Kvällar som gjorda för porr, snusk och njutning! Ett porrigt Luciafirande helt enkelt! 😉  

Ett porrigare Luciafirande

Ett naket Luciatåg

Hur ger vi er Ett porrigare Luciafirande? Ett naket Luciatåg? En egen Lucia i privatrum, iklädd röda underkläder, eller endast en tomteluva? Kom hit och låt oss  ge er en riktigt  skön känsla  inför julen! Som jag skrev om i mitt senaste inlägg, så är fantasier kanske  viktigare nu än någonsin, vi öppnar klockan 21:00  varje kväll för att ge ER, möjligheten att drömma er bort till en annan värld!

Nina, Lexie och Pamela fick ställa upp även detta år att fotas framför vår fina gran! 🙂 Om ni inte besökt oss än och sett den snygga inredningen med allt julpynt hoppas jag att ni tittar förbi snart!

Puss Kenzie

Ett porrigare Luciafirande
Ett porrigare Luciafirande