Fira Sveriges nationaldag med oss!

Jag vill börja med att tacka er alla gäster som besökte oss under förra helgen! Maskin mässan på Solvalla började på torsdagen och redan då hade vi fullt med festglada herrar! Detta fortsatte under framförallt fredagen, men även lördagen hittade flera hit. Jag hoppas ni alla som var här dessa dagar hade riktigt kul, och att vi får se er snart igen! 😀 Juni har fortsatt att leverera sommar och idag firar vi inget annat än Sveriges nationaldag! Kom och fira med oss! Många är lediga och kanske börjar festandet lite tidigare en dag som denna! Vi har öppet som alltid från klockan 20:00 så tveka inte att komma hit och ha kul med våra sexiga tjejer!

Vad kan man som gäst förvänta sig när man besöker oss? Beroende på vilken dag man bestämmer sig för att besöka oss har vi olika antal tjejer som jobbar, och det är också olika “tryck” på klubben med gäster. Generellt har vi det lugnare söndag, måndag och tisdag, och som mest under helger. Men, det kan givetvis bero helt på olika evenemang i stan som mässor (likt förra veckan), större matcher och annat. Vill man komma hit när det är lugnare skulle jag komma i början på kvällen. Vissa föredrar när det är mer folk, men ett tips är att inte komma allt för sent när det närmar sig stängning. Har vi mycket gäster finns chansen att många utav tjejerna är upptagna i privatrum. Vi har olika entréer att välja på, och den bästa starten på sitt besök får man givetvis med en lapdance eller privat lapdance! 😀 Vem vill inte ha en sexig kvinna dansande i sitt knä? En självklarhet om du frågar mig! 😉

Är det dans non stop? Nej givetvis inte. När man kommer in som gäst och slår sig ned startar en show inom ett par minuter. Man kommer att se flertal utav våra fantastiska tjejer dansa, men det är också pauser mellan showerna. Här finns möjlighet att få sin lapdance, privatshow och träffa de som jobbar. Kanske vill man också fortsätta i några av våra VIP rum 🙂

Visst har man förväntningar som gäst när man går på strippklubb, men det har man ju faktiskt på sig som gäst också 😉 Jag passade på att fråga några av tjejerna hur de anser att den bästa strippklubbs gästen är:

Cleo: “Amerikaner brukar vara bra, de kan det här med strippklubbar. De brukar dricksa och kan betala för sig. Man ska respektera att detta är en strippklubb och ingen bordell. Föreslå och förvänta dig inga sexuella tjänster. Kom hit och ha kul tillsammans med oss som jobbar. Om man endast vill gå in utan dans, så tycker jag ändå att man kan dricksa något för att visa sin uppskattning.

Paris: Respektera tjejernas gränser. Tafsa och försök inte slita av mig mina kläder. Våga ha kul, prata, bjud på dig själv. Det bästa är när man riktigt klickar med någon, alla intressanta möten! Var generös, var snäll och tålmodig. Dricksa gärna.

Harley: Håller med de andra, att man som gäst faktiskt också kan bjuda på sig själv, det gör ju mitt jobb roligt! Dricks kulturen här i Sverige är inte den bästa, där kan många bli bättre!

Bona: Den bästa gästen är den som är trevlig när den kommer in, som respekterar ens tid och som vill spendera tid med en. Kvalitets tid utan att tjafsa. Komplimanger är trevligt att få.

Det var lite åsikter från några av alla våra fantastiska tjejer här på Club KINO! 😀 På bilderna i läckra bikinis ser ni Vanessa, Dessie och Nina. Träffa dem här på plats, kom hit och fira Sveriges nationaldag med oss! Och – Glöm inte att följa oss på instagram för att se mer rörligt material 🙂

Puss & Kram Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen