För den som älskar vackra kvinnor

Vi närmar oss slutet av månaden och wow vilken sommar vi fått uppleva hittills! Som jag skrev i mitt senaste inlägg så kan verkligen Stockholm leverera den här tiden på året! 🙂 Mycket ligger framför oss under hela juni med flera olika musik evenemang. Vi har Big Bang den 1 juni och många andra festivaler runt om i stan som Långholmen, Djurgården och Gärdet. Hoppas ni väljer att besöka oss någon av alla dessa fantastiska sommarnätter! 😀 Vi har givetvis öppet som vanligt alla kvällar och nätter för er som vill unna er något extra. För den som älskar kvinnor, som tycker om att njuta och hänföras! 😉

Något jag alltid funderat lite över är hur olika vi alla ser på feminism. I vissas öron klingar ordet feminism ganska illa. Medan jag tänker att jag är feminist. Här är jag, en kvinna som valt att jobba på en strippklubb. Som älskar att vara kvinna. Jag älskar att göra mig fin, jag tycker att utseende är viktigt. Jag tar hand om mig själv, jag tränar, går på en och annan ansiktsbehandling, jag använder mig av både botox och fillers, har silikonbröst. Jag tjänar tillräckligt för att kunna ta hand om mig själv utan någon fast partner. Och jag älskar det! Sverige har kommit långt i många aspekter gällande jämställdhet, men vi har långt kvar. För mig är det en självklarhet att om jag som kvinna, och du som man sitter på samma tjänst, ja då ska vi ha lika lön. Det är långt ifrån en självklarhet på många företag idag.

Men här går vissas åsikter isär när jag ser ut som jag gör. För att jag tycker om att visa upp mig. Måste jag låta håret växa på hela kroppen, sluta sminka mig och hata män för att vara feminist? Vet ni vad det lustiga är? Det är mest kvinnor som har de åsikterna gällande om jag är feminist eller inte. Jag vill kalla det okunskap, men kanske är det bitterhet, svartsjuka eller avundsjuka? Ses vi som ett hot? Hur många strippklubbar finns det i Sverige? Tror ni att det är lätt att öppna upp en strippklubb? Skulle somliga få bestämma, så skulle det inte existera en enda strippklubb i det här landet. Sorgligt, men sant.

Här på Club KINO jobbar det otroligt starka, vackra, sexiga kvinnor i alla åldrar. Vissa som sminkar sig mer, andra mindre. Vissa med silikon, andra utan. Vissa är långa, andra korta, vissa är smala, andra har mer kurvor. Oavsett vad, är det kvinnor med skinn på näsan, självständiga, som inte låter sig trampas på! Och tro mig, ingen är här som inte vill vara här! Många studerar samtidigt som de jobbar några nätter i månaden för att slippa ta studielån. Det är också många som slutar, som väljer att komma tillbaka! Så, våga njuta av att gå på strippklubb! Det här är för de som älskar vackra kvinnor. Låt oss hänföra er genom nätterna! 😉

Låt oss vara ärliga. Om män skulle tjäna lika mycket pengar som kvinnor, på att visa sina kroppar, så skulle varje hörn i vartenda land, vara fullt av manliga strippklubbar. Och en sak kan jag säga. Jag är övertygad om att många av er skulle älska det! 😉 Tänk att få dansa, visa upp sig och få uppskattning, bekräftelse, och tjäna pengar på det? 😉

Vill du läsa mer?

senaste inläggen