Den svenska traditionen lockar

Midsommar , den nordiska högtiden som blir allt mer känd värden över. Där vi svenskar hoppar runt en upp och nedvänd penis och sjunger om grodor. Kika gärna på detta klipp där Alexander Skarsgård i en talkshow ska beskriva den svenska traditionen på midsommar. 😀 En storhelg som väcker stor nyfikenhet och lockar många turister till Sverige. Jag tänker dock att det måste bli lite utav en besvikelse, då detta verkligen är en tid då många reser till sina lantställen . Stan brukar vara folktom då både butiker och restauranger stänger. Men, för er som älskar nattlivet håller Club KINO givetvis öppet precis som vanligt denna midsommarhelg! 🙂 Den svenska traditionen lockar precis som våra sexiga flickor, varmt välkomna att fira midsommar med oss!

Midsommar är egentligen en nordisk högtid man firar nära sommarsolståndet. Men just hur vi dansar kring en stång och plockar sju olika sorters blommor (Att lägga under huvudkudden) Skulle jag tro är väldigt svenskt 😉 Här på Club KINO är det dans kring stången varje natt! Heta shower av sexiga kvinnor som skapar magi på scen. För den som vill njuta, hänföras och koppla av. Om det är mörkt eller ljust ute, spelar plötsligt ingen roll. Här är det helt okej att glömma tid och rum för en stund.

Många väljer att fly stan, detta är hemma festernas kväll och helg! Lekar brukar stå högt på schemat, och vill man göra det lite extra roligt har jag de perfekta spelen att ta med! Framåt småtimmarna brukar det hetta till och jag lovar en spännande afton med hjälp av dessa:

  • Play or Drink – Spelkort för de mer vågade. Låt underhållningen börja! Anta utmaningen eller avslöja djupa hemligheter!
  • Never Have I Ever – Frågespel, dags att ta reda på sådant du så länge varit nyfiken på! 😉
  • Monogamy – Erotiskt brädspel för paret! Vinnaren får välja att uppleva en av 50 fantasier(!)

Det finns massor av sexiga, spännande, erotiska och vågade spel! Vissa passar bättre till just par, men, varför inte vara den som kryddar midsommarfesten med något av dessa? Vem minns en fegis? 😉

Puss Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen