Vi firar Sveriges nationaldag

Låt oss fira Sveriges nationaldag, den 6:e juni! 🙂 Igår kom nyheten att  rese restriktionerna i Sverige lättas upp från och med nästa vecka, kanske gör detta att  fler av landets herrar hittar till Stockholm för att besöka oss på  Club KINO 🙂 Jag tycker alltid att man ske se efter något att fira, vare sig det är Sveriges nationaldag, helg, söndag eller helt enkelt livet  😉 Lite väl dyster start på 2020 men äntligen är sommaren här och bara det är värt att fira tycker jag!

Låt oss fira
Låt oss fira

Striptease – Ett unikt koncept!

Låt oss fira att sommaren ligger framför oss, alla former av evangemang och konserter är fortfarande  inställt så vi hoppas på en varm sommar där vi kan njuta utomhus och sola vid vattnet! 🙂 Sena ljumma sommarnätter, rosé i glasen som får oss på gott humör, solbrända kroppar som ger liv åt fantasierna. Kanske en sommarflirt eller två med riktigt hett sex! 😉 Vi har öppet! Tänk att alla dagar i veckan finns möjlighet att njuta av live shower hela nätterna! Ett unikt koncept! Striptease.  Uråldrigt egentligen, men  år 2020 så pass ovanligt att man inte ens kan hitta en klubb i varje storstad! Våra sexiga flickor som älskar att förföra och ge just ER, härliga fantasier och något att längta tillbaka till!

Låt oss fira
Låt oss fira

Låt oss fira!

Lördag den 6:e juni. Låt oss fira Sveriges Nationaldag! Låt oss vara stolta att bo i Svergie, för att vi har det så otroligt bra här! Kom och fira kvällen och natten med oss! Världens härligaste tjejer kommer att ge er en fantastisk natt och upplevelse ni sent kommer att glömma! Olika åldrar, etniciteter och  bakgrunder gör att alla är unika i sitt slag! Sitt sätt att charma, förföra och hänföra! Striptease handlar just om det – Att hänföra. Spela på sin sexighet och njuta av att bli åtrådd. Att ge en upplevelse. Miljön får tala för sig själv, det nakna som är så självklart, och ändå så spännande! 

Låt oss fira
Låt oss fira

Något att längta efter

Att ha något att längta till är viktigt! Det sägs att om man har något att se fram emot så mår man bättre! Och visst har allas liv varit på ”hold” hela våren, vilket har gjort det svårt för någon att planera semester eller något alls överhuvudtaget (!) Men än sålänge fortsättaer vi att ha öppet och ingen är gladare för det än vi! 🙂  Många utav våra stammisar har besökt oss flitigt och även många nya gäster har hittat hit. Så låt  oss fira att vi har öppet och möjliigheten att låta er ha något att se fram emot, vare sig det är ett  planerat besök eller spontant hoppas vi alltid att ni väljer att besöka oss igen!

Själv har jag siktet på en het sexdejt…Jag har handlat en riktigt sexig outfit och jag längtar efter att få visa upp mig för honom. Det var länge sedan vi sågs och mina stunder för mig själv blir allt fler då tanken på hans händer och fantastiska kuk gör mig helt galen av längtan! 😉 

Låt oss fira

Underbara Lexie och Nina! vem vill inte spendera tid med dessa två amazoner? Låt oss fira att kvällen är ung och natten är lång! Vi har öppet 21:00-07:00! Varmt välkomna! 🙂

Puss Kenzie