Här skapar vi minnen

Sommar sommar sommar! Vad jag njuter av solens strålar när den  värmer min hud om dagarna, de vita ränderna efter bikinin har som alltid varit ett verktyg att mäta sin solbränna. Kan inte annat än att längta till några dagars sammanlagd ledighet när man hinner ta sig ut med båten och sola naken på däck, bada och njuta av det iskalla vattnet! 🙂 Nätterna blir aldrig riktigt helt mörka, tittar man ut klockan tre  ser man fortfarande en ljus himmel. Så njut! För om en vecka är det midsommarafton , sen  vänder det och blir mörkare…Sommaren är till för att leva, här skapar vi minnen att leva på under hela den långa mörka vintern. Våga lev, njut av vad livet har att erbjuda och gör sådant ni kan se tillbaka på med ett leende. Varför inte starta sommaren med ett besök på Club KINO? Här ger vi Nattlivet en ny mening 😉

Nattlivet

Det spännande nattlivet

Nattlivet är speciellt. Vissa människor älskar det, andra kommer aldrig att förstå charmen med det. Och det är okej. Vi är olika, och vi gillar olika. Men visst har nattlivet något särskilt som lockar? Även hos de som inte lever i det, finns en viss faschination. Många som en gång jobbat i denna värld, kommer gärna tillbaka. Pratade med en gäst tidigare som förklarade att han själv arbetat i restaurangbranchen, och han beskrev det just så, han saknade framförallt människorna. Kanske krävs det att man är lite ”free minded”. Något jag tror är vad de flesta utav oss har gemensamt. Det handlar om att våga vara annorlunda och att inte döma. För i  en värld där allt ska vara så korrekt och duktigt, att följa normen och göra och vara precis som alla andra, kan få vem som helst att tröttna! Visst behöver vi få leva och ibland göra sådant som sticker ut?

Nattlivet

Det så många längtar efter att fly till 

Det spännande nattlivet…När jag var liten och rädd för mörkret fick jag alltid höra att ”det finns inget att vara rädd för, ingenting är annorlunda mot när det är ljust”. Men så fel. Det är i natten det som inte visar sig på dagen kommer fram.  Det som kanske inte alla kan se, många känner en trygghet i mörkret. Spänningen och mystiken.  Strippklubb. Striptease. Porrklubb. Vad man än väljer att kalla det så är det för många, ”förbjudet” Just därför ger det också en kick. En chans att som vuxen, få göra  något ”busigt”. Vissa kallar det smuts, (de som inte vet bättre 😉 )  Andra, (livsnjutare) kallar det erotik och glamour! Nattlivet i sitt esse – Det så många längtar att få fly till, njuta av och ha som sin egen hemlighet.

Nattlivet

Nattlivet lockar många, precis som Striptease alltid gjort. Här i Sverige lever vi dagtid, medan i ex Spanien tar man sin siesta mitt på dagen för att leva på kvällarna och nätterna. Så, för er som älskar nattlivet, söker en kick och vill njuta av sommaren fullt ut, hoppas jag att ni snart besöker oss här på Club KINO! 🙂  Midsommar om en vecka och vi har självklart öppet som vanligt, alla dagar 21:00-07:00!

Välkomna! 

Puss Kenzie 

Nattlivet