Vi har öppet!

Jag funderade på om jag skulle nämna Corona, eller låta er som läser denna blogg,  få möjlighet att koppla bort tankarna helt, bara för en stund, från det som vidtar alla läppar just nu. Samtidigt så har vi som klubb, en skyldighet till er som är våra gäster, att informera om våra åtgärder och också berätta att Vi har öppet! För mitt i allt detta kaos och allvar, så anser vi att vi alla behöver få möjligheten att koppla bort tankarna, om så bara för en stund. Njuta utav det vi erbjuder och är bäst på! Våra härliga flickor, klädda i sexiga outfits och höga klackar som  ger er shower ni sent kommer glömma! De för tankarna till en annan värld där mystiken möter magin. Fantasierna är fria och kanske finns chansen att infria en eller två 😉

Ett aktivt sexliv håller oss i form!

Vi kommer alla att ha våra olika åsikter om vad som är rätt och fel, fundera och oroa och diskutera. För mig blev det mer på riktigt när jag i torsdags, vaknade av ett meddelande att träningskedjan SATS stänger samtliga anläggningar till en början två veckor framöver. Impulsmässigt ett själviskt tänkande, hur ska jag hålla mig i form? Vart ska jag träna nu?! Samtidigt en förståelse som ett utav nordens ledande träningsföretag, måste de föregå med ett gott exempel. Hoppas det blir kortvarigt och än sålänge har andra gym öppet! Har vi tur får vi fortsätta att träna och hålla oss i god form för en bättre hälsa. För vad händer med vår hälsa om vi inte får träna som vi brukar?

Då gäller det att umgås med någon som kan ge en ett  riktigt aktivt sexliv den närmsta tiden… 😉  Läste förresten en artikel  att folk shoppar rengöring till sexleksaker som galningar då det är bakteriedödande! (Nu när alcogelen är slut överallt) Det ni! In och handla rengöring! 😉

Våra åtgärder

Min åsikt än sålänge (!) är att oron drabbar oss värre än coronaviruset i sig. Självklart ska vi alla respektera detta virus vi än sålänge vet alldeles för lite om. Vi ska respektera våra äldre och samtliga riskgrupper, vi ska hjälpas åt så gott det går på alla sätt vi kan. Som klubb och företag  vidtar vi därför åtgärder  och följer hela tiden folkhälsomyndighetens rekommendationer. Som Lexie skriver i sitt senaste inlägg så möts man av Alcogel redan i entren, där alla våra gäster är fantastiskt duktiga på att sprita sina händer det första de gör! Detsamma gäller självklart alla oss som arbetar här, och precis som vi inte får komma till jobbet vid minsta tecken av en förkylning, ser vi självklart att detsamma gäller våra gäster! 🙂 Corona eller inte, är man sjuk håller man sig hemma! Vi har också som regel för oss som jobbar här,  att har man varit utomlands, får man hålla sig hemma i 14 dagar. Detta för att minimera risken att man bär på en smitta och för den vidare.

Kom och låt era sinnen förföras!

Vi har öppet! Och vi vill självklart fortsätta att hålla öppet! Vi har, precis som överallt annars, för tillfället ett lägre gästantal, vilket ur ett perspektiv kan ses positivt, då det är lättare att hålla ett avstånd från andra gäster 😉 Men självklart önskar vi att detta snart är över och att Stockholm som län inte avgränsas och måste stänga ned! För vi vet hur mycket ett spännande uteliv och nattliv ger för själen, vi mår bra av att leva! Vi mår bra av att träffa folk och framförallt sexiga flickor som boostar ens självförtroende. Som ger och infriar fantasier, och framförallt låter era sinnen förföras! Så våga ta er ut, våga lev och njut av våra härliga tjejer här på Club KINO! 

Vi har öppet varje kväll/natt 21:00-07:00! 🙂 Ses vi? 

Puss Kenzie 

Njut av bilder på vår underbara Carolina ! 🙂 <3 <3 <3