Låt oss njuta tillsammans
Låt oss njuta tillsammans

Låt oss lämna februari bakom oss! Vem längtar inte efter våren och allt vad den medför? Älskar sena eftermiddagar när det fortfarande är ljust ute, det är som att lusten till det mesta väcks till liv. Det hör till att bli lite mer kär, kåt och sugen den här tiden som vi har framför oss. Den värmande vårsolen gör att man vill sätta sig på en uteservering, titta och fantisera om alla sexiga män som går förbi! 😉 Härligt med vårkänslor ändå! Här på Club KINO ser vi till att ni har något att se fram emot varje kväll! Oemotståndliga kvinnor som dansar och finns på plats för att ge möjlighet till fantastiskt spännande och heta stunder. Låt oss njuta tillsammans!

Att ha något att se fram emot är viktigt, det kan vara något större som en resa, men det kan också vara en dejt exempelvis. Sexdejt om jag får välja själv 😉 Ingen har väl missat mitt intresse för ett spännande sexliv, vare sig det är med en ny partner eller någon man träffat länge. Jag tror att ett spännande och porrigt sexliv är nyckel till att behålla glöden i en relation. Leksaker är allt annat än ett måste(!) Men, det är kul att ha alternativet, att överraska och göra något annorlunda då och då. Vill man inte testa leksaker finns annat kul som sköna massageoljor, smaksatta eller värmande glidmedel, och härliga stimulans gel/oljor . Det finns mycket spännande för att krydda sexlivet! 😉

Ett skönt glidmedel kan verkligen göra under! Inte bara analt där glid är mer eller mindre ett måste då analen inte har naturlig lubrikation. Har man inte provat så kan jag rekommendera ett värmande glidmedel för ett riktigt skönt förspel. Använd händerna i långsamma och mjuka rörelser och låt värmen göra sitt.

I mitt senaste inlägg lovade jag att berätta om hur jag tycker om att ge njutning. Jag tycker om att använda händerna, och som jag skrev ovan är ett skönt glidmedel riktigt härligt (för både kvinnor och män) Jag älskar också att suga en riktigt hård kuk, jag använder gärna handen samtidigt och leker med tungan. Märker jag att han är nära att komma brukar jag stanna upp och slicka pungen lite långsamt, mellan kulorna och uppåt. Alla tycker inte om att suga, så ta det inte för en självklarhet(!) OM man vet med sig att ens partner inte tycker om det, kan jag verkligen rekommendera smaksatta glidmedel om man ändå vill ge det ett försök. System JO har verkligen helt fantastiska smaker. Vare sig man gillar det mer fruktigt , exempelvis med smak av jordgubb eller persika. Eller mer chokladigt, som salt karamell eller espresso hasselnöt. Eller varför inte en kuk smaksatt som en läskande drink – mojito eller pina colada 😀

Vill man testa leksaker så har jag två favoriter för att tillfredsställa en man 😉

  1. En vibrerande kukring. Här finns det billiga varianter och mer exklusiva. Min personliga åsikt när det kommer till sexleksaker, det är värt att betala för att få den bästa upplevelsen! Jämför med vin. Du kan uppskatta ett vin för 69 kr, men betala 149 kr istället och du får en helt annan smakupplevelse! Je Joue Mio penisring är fantastisk! Den ger också tillfredställelse för mig som kvinna då jag får den mot klitoris om jag rider honom. Ett perfekt sätt att låtab oss njuta tillsammans 😉 Det unika med denna är att den är stretchig i materialet, vilket är en fördel om han är lite större. En penisring för man ned till roten för att göra honom ännu hårdare, men också för att han ska kunna hålla längre. (Glid rekommenderas)
  2. Anal och prostatastimulans. Här finns det inte en specifik leksak, utan en uppsjö av allt från olika dildos, analpluggar och prostatavibratorer. Beroende på vem man vill ge denna upplevelse så bör man testa sig fram. Vissa vill ha något mindre, andra större. Med eller utan vibrator. Jag använder gärna ett strap-on bälte för att få en dildo att sitta på plats om jag ska kunna ta honom och ge en njutning han sent ska glömma. För många “straighta” män kan detta fortfarande kännas lite tabu. Men, många blir mer öppna, och jag upplever att fler vill åt dessa orgasmer som tar sexet till en ny nivå. Jag kan rekommendera att titta på SVT:s dokumentär Analextas.

Så får jag honom gärna att njuta. För jag vet att jag ger honom en upplevelse han kanske (?) inte fått av någon annan… Och för att han ska kunna njuta till fullo, måste han kunna lita på mig 😉

I detta inlägg kan ni njuta av Dessie och Carolina! 😀 Följ dem på instagram för att hålla koll när de jobbar 😀 Varmt välkomna in och träffa alla våra sexiga flickor live! Njut av en show, unna dig en lapdance eller varför inte en stund i något av våra privatrum?

Puss & Kram Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen