Låt oss bli din dejt på Alla hjärtans dag!
Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg! För den som inte har en partner eller dejt till denna afton har vi öppet precis som vanligt klockan 20:00-05:00! 😀 Här finns möjligheten att dejta en eller flera utav våra sexiga flickor som mer än gärna blir din drömdejt på Alla hjärtans dag! Varför inte unna dig en lapdance med var och en som jobbar denna kväll? Man kan nästan se det som speed dejting! Men jag skulle säga mer närgånget, erotiskt och förförande 😉

Vi har två olika typer av danser att välja på i entrén. För 895 kr ingår entré och lapdance med valfri tjej. Hon dansar i ditt knä, så nära att du känner hennes hud mot din. En stund för dig att känna in hennes doft, hennes andetag i dina öron. Hänförs av hennes mjuka rörelser som får dig att vilja ha mer. För 1800 kr får du som innan, men med mer tid, en chans att prata en stund, ensamma bakom ett par draperier. Du får också den första drycken inkluderad som du kan välja att ta under tiden du ser showerna på scen. Eller under tiden du spenderar med henne. För den som inte nöjer sig med en dans eller privatshow, finns våra VIP rum alltid tillgängliga!

I VIP rummen finns möjligheter för den som önskar ett lite mer “kinky firande” på Alla hjärtans dag. Låt någon av våra dominor ta dig ned på en session där smärta möter njutning. Låt dig bindas med bojor eller rep, tycker du om smekningarna av en piska? Eller föredrar du en erotisk massage? Låt henne sitta ovanpå dig samtidigt som hennes händer smörjer in dig i en värmande massage olja. Kanske efter en skön stund tillsammans i en härligt varm jacuzzi?

För alla singelmän är Club KINO platsen att befinna sig på Alla hjärtans dag! Låt oss ge dig en kväll med massor av kärlek! 😀 Låt detta bli DIN kväll, kom hit för att njuta av en show, dans, eller tid i VIP rum! Du bestämmer hur kvällen börjar och slutar 😉

Och för den som ska spendera sin tid med en partner finns fortfarande massor med tid att handla något som får hjärtat att klappa lite extra denna dag! Butiken Lustly håller faktiskt ett event idag(!) lördag 10/2 mellan klockan 14:00 -18:00. Under denna tid får ni träffa flertalet utav personalen som ger er sin expertis hjälp, det bjuds på bubbel, snacks och fantastiska erbjudanden!

Kom och fira Alla hjärtans dag med oss onsdag den 14:e februari ! <3 I detta inlägg får ni njuta av bilderna på Nina, Lexie, Dessie och Carolina!

Puss & Kram Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen