En het drömdejt

En het drömdejt

Alla hjärtans dag på Club KINO är precis som jul eller andra högtider, en otroligt härlig natt att jobba på! Här tankar vi kärlek med våra sexiga flickor klädda i rött och det bjuds på både gelé och choklad hjärtan! Har man ingen alla hjärtans dag dejt är detta stället man ska vara på en natt som denna! (Och alla andra nätter också såklart! 😉 ) För många kan denna dag kännas överskattad, och därför tycker jag att man ska komma hit! Oavsett dag gör vi oss alltid fina för just DIG! Vi bjuder på kärlek, glitter och glamour! Och ser till att du får en riktigt het drömdejt! 😉

Dejta en eller flera?

Vem kan motstå möjligheten till en härlig drömdejt? En glamourös miljö, sexiga kvinnor som dansar, hänför och gör sitt allra yttersta för att du ska njuta av din stund hos oss. Du bestämmer hur din kväll ska ta vid, och vem som blir din dejt för kvällen! Kanske önskar du dejta flera under ditt besök, eller kanske kommer du för någon speciell? 😉

En lyckad dejt?

Vad är en lyckad dejt? Personligen så vill jag kunna slappna av. Det är verkligen A och O för att jag i efterhand ska kunna känna att dejten varit lyckad.  Middag är långt ifrån ett måste,  jag skulle säga att ett träningspass, att ses över en drink eller ta en promenad med en kaffe, kan kännas betydligt mer naturligt och avslappnat. Kanske som dejt två eller tre möjligtvis..Men, vill man, och ser fram emot att träffa personen ifråga igen, måste det nog räknas som en lyckad dejt, hur den än sett ut! 🙂

Drömdejten

Och hur ser drömdejten ut? Jag pratar inte om första dejten, man kan fortfarande  dejta efter trettio år som gifta! Jag pratar om dejten som sticker ut! En riktigt het drömdejt! Den du längtar tillbaka till, och som inte kan jämföras med någon annan! Jag hade en riktigt härlig dejt där vi möttes  upp på en hotellbar, mer stillsamt, vacker miljö, lite mörkare ljussättning med skön lounge/house musik i bakgrunden. Vi känner varandra sen tidigare och vet precis vad vi går igång på. Vi har sms:at under dagen och jag har skickat bilder på mig själv i underkläderna jag bär. Älskar hans blick när jag kommer in genom dörren, den säger allt. Och han är så otroligt snygg!  Vi besöker ett par till barer, och jag njuter av varenda minut med honom, samtalen, den flirtiga stämningen, skratten. Framförallt älskar jag sexet! Något vi båda längtar till under hela kvällen 😉 Väl hemma hos mig är leksakerna jag inhandlat framme, och natten tar inte slut för ens det blivit ljust ute. Magiskt. En het drömdejt.

I detta inlägg kan ni njuta av bilderna på Molly, Daniella, Honey, Bianca och Sindy! Kom och träffa dem här på klubben, vi har öppet alla veckans kvällar och nätter kl 20-05! Ni kan också se mer av dem på vårat instagram konto Kino_sthlm! 😀

Pussar Kenzie 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen