Ta hand om sig själv
Ta hand om sig själv

Ta hand om sig själv 

I ett land där vi till största delen lever i mörker och kallare grader är det viktigt att ta hand om sig själv. Göra sådant man mår bra utav, stora som små ting. Nästa vecka, den 14:e februari är det Alla hjärtans dag, en dag som har blivit allt mer uppmärksammad genom åren! Lever man i en relation eller träffar man någon kan denna dag givetvis vara hur mysig som helst(!) Men är man singel kan det för många kännas tvärtom, därför är det  en perfekt dag att besöka Club KINO på! 😉 En kväll omgiven av vackra sexiga flickor som dansar, flirtar och uppmärksammar just DIG! Kom och låt dig förföras en afton som denna, vi gör det till din kväll! 😀

Att äga min tid

Jag personligen har inga som helst problem att vara singel, jag fullkomligt äskar att äga min tid! Att göra precis vad jag vill och känner för utan att behöva ta hansyn till någon annan. Kanske låter det egocentriskt, men det passar mig alldeles utmärkt 😀 Jag träffar någon för sex när jag känner för det, går på dejt/middagar och hittar på saker. Men, jag har inga som helst skyldigheter! Jag kan välja att ha sex med mig själv, eller om jag hellre vill ha den fysiska närheten, sällskapet och  lite kul på köpet 😉 Jag är väl medveten om att det är långt ifrån alla som ser det på samma sätt som jag, det ligger nog i naturen att vilja träffa någon att leva med, men jag önskar att fler kunde uppskatta sin egentid mer tills den dagen kommer 🙂 Man kan ha det himla härligt om man väljer att ta hand om sig själv på rätt sätt! 😉

Alla hjärtans dag 

På tisdag är det Alla hjärtans dag, och som jag skrev i början på inlägget så gör vi gärna din kväll speciell! (Och alla andra kvällar också såklart) 😉 Skäm bort dig själv, unna dig lyxen att vistas i en miljö där du kan koppla av, njut av tiden tillsammans med våra otroligt härliga tjejer! Kanske blir någon av dem din flickvän just för denna afton? 😉

Om man däremot känner för att uppdatera hemmet med lite spännande leksaker eller annat  för sköna stunder, finns massor med tips på Lustly.se . 😀

I detta inlägg kan ni njuta av Jinx på bilderna!  På Alla hjärtans dag, och alla andra  kvällar och nätter håller vi öppet 20-05 för att ge er fantastiska upplevelser! Varmt välkomna! 🙂

Puss Kenzie 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen