Alla hjärtans Dag 

I går var det Alla Hjärtans Dag, nämligen fredag den 14:e februari. Lika många som ser fram emot den här dagen finns det nog som önskar att den inte existerade! En dag som ska få oss att tanka lite extra kärlek och omtanke, visa dem vi håller nära hur mycket vi tycker om och älskar dom. Tyvärr blir det en dag också där många som är singlar och ensamma känner sig ännu mer ensamma. Trist! Har man partner/familj/vänner ska det knappast behövas en speciell dag för att visa det på, samtidigt gillar jag sådana här ”traditioner”!  Även om jag inte har en fast partner så tycker jag om att göra något riktigt sexigt utav den här dagen! 😉 Hur firade ni Alla Hjärtans dag? Kanske besökte ni oss Här på Club KINO och lät våra tjejer ge er en hel del kärlek?

En hemlig flickvän eller sexig skolflicka?

Club KINO är alltid ett alternativ när man vill få lite extra kärlek, uppleva spänning och erotik! Inte bara på Alla Hjärtans Dag, utan självklart alla dagar året om! Eftersom vi har öppet 365 dagar om året, 21:00-07:00 kan vilken dag(natt) som helst bli mer än en ”vanlig dag”. Det finns alltid sexiga flickor på plats för att göra just DIN kväll speciell. Kanske vill du ha en ”hemlig flickvän” för en stund? Eller har du fantasier att få spendera tid med en sexig liten skolflicka? Bli uppläxad i Kinky rummet? Möjligheterna är många och tro mig, våra tjejer har fantasier! 😉

En het Alla Hjärtans Dag-dejt 

Som jag skrev ovan råkar jag gilla dessa dagar, vare sig man har fast partner eller inte- man får helt enkelt skaffa sig en partner för kvällen/natten ;). Så ja, jag spenderade mestadels av tiden i sängen. Ni vet när man suktat efter någon ett bra tag men inte fått till tiden. När båda praktiskt taget kastar sig på varann såfort man stängt dörren. Jag hade tänt ett värmande massageljus som var redo att användas, jag började massera honom, njöt när mina händer smorde in hans kropp i den varma oljan… När det var hans tur var det svårt att hålla sig. Hans varma, galet sköna händer masserade mig över hela kroppen och fick mig nästan att komma utan att han rörde mig just där…

En riktigt het Alla Hjärtans Dag-dejt…Det blev inte mycket sömn men så värt det ! Ni vet, orgasmens magiska effekt 😉

Om man nu inte har en partner så är sex med sig själv något jag fullkomligt älskar!! In och läs detta inlägg från Kinoshopping som handlar om just Alla Hjärtans dag och en dejt med sig själv! 

Puss på er och hoppas vi ses snart!

Kenzie