Vad vågar och föredrar du att fantisera om?

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen, hoppas ni fick något att fantisera om sist ,) Fantasier är ju väldigt trevligt! Sexfantasier framförallt. Det är fantastiskt när man är ensam, wow vad många sköna orgasmer jag fått med hjälp av mina fantasier! 😉 Men de är också fantastiska i en relation. Att fantisera tillsammans om vad man vill göra, vad man ska göra. Att ha något att se fram emot. Vissa fantasier gör man till verklighet, och andra lämpar sig helt enkelt bättre att få vara just fantasier. Vad vågar du fantisera om? 😉

När jag precis fyllt 20 träffade jag en man som introducerade mig för den fantastiska djungeln av sexleksaker. Han var tio år äldre än mig och betydligt mer erfaren,. Nog för att jag haft ett ganska aktivt sexliv innan, jag förlorade oskulden tidigt, och kan väl inte påstå att jag hade haft några längre förhållanden. Men, sexleksaker var relativt nytt. Både när det gällde mig själv, men också för män. Jag har alltid älskat sex, spänningen, nyfikenheten, attraktionen. Han fick mig att bli hungrig på att prova nytt, olika leksaker, redskap, lekar, rollspel. Längtan efter att tillfredsställa var lika stor som att bli tillfredsställd. Man kan ha ett fantastiskt sexliv utan några leksaker och redskap, det är inte nyckeln till ett bra sexliv. Men det ger möjligheter att njuta på flera sätt, och vem kan motstå mer njutning? 😉

Sexfantasier är våra egna, något vi går igång och blir kåta utav. Vi har ingen som helst skyldighet att dela dem med andra. Vissa väljer man att göra till verklighet, andra får stanna i våra tankar. Många går igång på det mer “förbjudna”. Som att ha sex med någons förälder, kollega, syskon eller styvförälder. Det är faktiskt en utav de mest vanliga sexfantasierna om man googlar! En annan vanlig fantasi är att ha sex med fler, eller med någon av samma kön. Så, vad vågar du fantisera om? Och vad föredrar du att fantisera om? Något du kan göra till verklighet, eller något mer förbjudet? 😉

Hos oss på Club KINO är våra sexiga flickor alltid redo att underhålla, och ge er fantasier att ta med hem! 😉 Kom och njut av sällskapet med din favorit tjej, eller, kanske träffar du någon ny att drömma och fantisera om? 😉 I detta inlägg kan du njuta av bilderna på underbara Honey! Följ henne på instagram för att ha koll på när hon jobbar nästa gång! 😀

Puss! Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen