Elitloppet 

Då var det dags att ladda upp för ännu en storhelg! Det är inte bara löningshelg, utan Elitloppet på Solvalla som pågår 24-26 maj! Elitloppet drar tusentals besökare som kommer redan på fredag och stannar hela helgen för att förhoppningsvis kamma hem storvinsten på söndag! Det brukar generera med massor av festglada herrar från hela landet som vill besöka oss på kvällarna och uppleva striptease med Stockholms i särklass hetaste strippor här på Club KINO! Kanske kommer man i hopp om att träffa Drömkvinnan? 😉 

Drömkvinnan 

Skämt åsido, att träffa drömkvinnan och gifta sig med kanske är att ta i, men faktum är att det är lätt att fastna för någon (eller fler!) utav våra fantastiskt vackra och sexiga tjejer här! Många gäster kommer faktiskt tillbaka enbart för att de fattat tycke för en speciell person, vissa både ringer och skriver in för att få veta när just HON jobbar, och planerar in sina besök därefter. Drömkvinnan. 

Kanske är det inte något man planerar när man besöker oss för första gången, många kommer hit för att  uppleva stripteasens mystik. Spänningen, det lite halvt förbjudna och samtidigt fascinerande. Nyfikenheten på kvinnorna som jobbar här, vilka är de?

Det är lätt att fascineras

För visst är det lätt att fascineras. Jag kan fortfarande bli tagen av tjejerna när jag ser dem inta scenen med ett självförtroende som att de äger världen. Självständiga, måna om sitt yttre, väl medvetna om varje rörelse. Hur de framhäver sina bästa sidor,  det som får dig på fall. 

För plötsligt, bland allt som händer runtom dig, den höga musiken, alla människor runt om i den lite mörkare lokalen, så är det någon som fångar din uppmärksamhet lite extra. Kanske någon som passar in på alla dina tidigare fantasier, eller tvärtemot vad du alltid dragits till tidigare! Vare sig det handlar om utseende eller sättet hon är på så får hon dig att vilja komma tillbaka, som gör besöket hos oss extra minnesvärt. Hon blir Drömkvinnan på Club KINO. 

Jag tror att alla har en drömkvinna

Många har inte en drömkvinna här- utan fler! 😉 Det är lätt att förälska sig, om så bara för en stund. Det handlar om atmosfären, erotiken, mystiken, det lättsamma och prestigelösa. Jag älskar den här världen och många med mig.

Jag tror att alla har en drömkvinna, oavsett kön. Även om man som kvinna som inte är sexuellt attraherad utav kvinnor- så finns hon man drar sig till lite extra. Kanske handlar det om någon man vill vara eller ser upp till. En förebild. Utseendemässigt, karriärmässigt eller vad som egentligen! 

Som Lexie nämnde så har vi en hel del nya förmågor nu när sommaren närmar sig, jättekul! 🙂 Denna helg har vi laddat upp med en stor personalstyrka  så väljer man att besöka oss till helgen är möjligheten stor att man träffar på sin favorit, eller hittar Drömkvinnan 😉 

Hoppas vi ses!! Puss Kenzie 

Som jag skrev i mitt senaste inlägg fick jag till massor med bilder på Lexie och Bella förra veckan, så njut av dessa sexiga damer och framförallt, ta chansen och träffa dem i helgen!