Pirrar i kroppen
pirrar
pirrar

Maj är nog den månaden som allting börjar kännas på riktigt! Ni vet när det pirrar i magen och det går inte att förklara varför? När man går runt med en ständig längtan efter något ovisst och gläder sig helt utan anledning. Det har jag upplevt senaste veckorna. Ännu en helg har passerat förbi och jag börjar känna en oro över att sommaren kommer att flyga förbi alltför snabbt. Om ett par veckor är det juni redan och maj har knappt börjat i mitt huvud!

Denna helg har varit lite lugnare jämfört med förra men ändå har vi fått besök av massa män! I fredags fick vi besök av en och annan man från Tjeckien, firandes sin seger i hockey. Vissa av våra svenska gäster var lite ledsna över att Sverige inte vann. Vad gör det? Det här är bara början och Sverige är väl ändå mycket bra på hockey! Får ni en massa pirrar i magen av att kolla på sport?

pirrar

Pirrar i magen

Förra veckan har jag shoppat allt möjligt, kläder, smink, skor…ja allt mellan himmel och jord både till privatlivet och jobbet! En av inköpen var en liten baby blå Womanizer snacka om att den gör så att det pirrar och vibrerar i hela kroppen! Nu är jag sugen på att prova en Womanizer Duo! Snart sitter jag där med ett sexleksak beroende! Förutom att jag har köpt an massa saker så har jag även fått en massa saker. Bland annat sexiga färgglada trosor av Bella <3! De lyyyyser på scenen,

pirrar

Jag tackar för ännu en fantastisk helg och tar en miniledighet från jobbet! Nästa gång jobbar jag på torsdag. Innandess ska jag hinna med plugg, fest, träning och pole dance lektioner. Äntligen ska jag gå ut och fira min födelsedag med alla min vänner! (en hel månad efter att jag har fyllt år, haha!) Så kan det gå när schemat är fullspäckat!

Hoppas att ni har en bra vecka och att ni inte glömmer att titta förbi Kino! Det har nämligen börjat nya tjejer hos oss som det säkert pirrar i magen på! 

Puss och kram,

Lex

pirrar

Vill du läsa mer?

senaste inläggen