Grattis Norge!

Idag (fredag 17:e maj) är det Norges Nationaldag! Grattis Norge! Jag väntar mig massor med festglada norrmän inatt (Dessa herrar vet hur man festar!) 😉 

Inser också att det har varit glest med inlägg från min sida men jag har faktiskt inte jobbat så mycket sista veckan! Under min lediga tid har jag sovit, hunnit träna  dubbla pass om dagarna och dessutom hann jag med att anordna en möhippa också! Spa, champagneprovning, och middag med fantastiska vänner!! 

Sen ska vi lägga till lite härligt sex på det. Ni vet det här med Kravlöst sex.

Kravlöst sex 

Vad innebär egentligen Kravlöst sex? Förmodligen betyder det en sak för mig och kanske något helt annan för en annan. För mig innebär det i detta fall med någon jag känner väl, vi vet båda vad den andra gillar och vi går igång på varandra. Men det stannar också där. Vi har kommit över det stadiet där man en gång trodde och kanske hoppades att det skulle bli något mer. Tiden har gått och man har haft tid ifrån varandra, båda har gått vidare men någonstans finns det också en trygghet att ibland ses just för det där fantastiska sexet. Kravlöst sex. Inga förbindelser, inga löften, inga sårade känslor. 

Att kunna njuta fullt ut

Trygghet. Att våga ta för sig, att njuta fullt ut, kunna skratta och nöja sig med just den stunden utan att förvänta sig mer. Något vi kvinnor kanske är bättre på än män? Att förvänta sig mer, eller att vilja ha mer än bara sex? För min del är det väldigt lätt att begränsa mina känslor innan jag haft sex med någon, tills vi har sex. Då får jag betydligt lättare att känna något. 

Jag vet att för många är det precis tvärtom! De blir som besatta av någon innan de ”får” personen i fråga. Jakten. När den är över går också känslorna över. 

Med eller utan känslor?

Jag kan känna mycket och länge, men har det väl gått över, då är det verkligen över och sedan är känslorna som bortblåsta. Men sen finns det ju vissa man inte kan motstå att träffa igen just för sexet…Och ibland är det ganska skönt att slippa alla känslor, att bara vara och njuta av närheten från någon annan utan att det behöver vara mer. Kravlöst sex. 

Hur vill DU ha det? 

Sex med passion, för nyfikenhet, kåthet  eller för kul? 

Sedan älskar jag  det där magiska sexet med någon man känner väldigt mycket för, det är svårt att beskriva den passionen, och jag älskar ju passion! Ni vet när man nästan kan ta på kemin…När man längtar efter någon så att det nästan gör ont. Att vakna av en orgasm för att man drömt om den personen…

Eller det där sexet man har för ”kul”. När man vill prova på något nytt och spännande. Att få dominera någon annan, eller kanske vara undergiven någon. Eller trekant, för nyfikenheten eller kåthetens skull? Plötsligt lämnar vi det här med Kravlöst sex , och det behöver inte vara bättre eller sämre. Vi har olika behov, precis som att vara sugen på salt eller sött 😉 Ibland kan vi välja, ibland inte. 

Denna gång fick Lexie & Bella agera framför kameran- det blev en himla massa bilder så fortsättning följer i nästa inlägg! 😉

Hoppas vi ses i helgen!

Puss Kenzie