TGIF
Tillbakablick
Tillbakablick

Äntligen fredag! Uttrycket TGIF har aldrig passat bättre än just idag! Ikväll får jag göra mig extra fin, ta på mina älskade klackar och dansa loss! Det är mycket energi som jag har samlat på mig denna vecka sittandes vid skolbänken!

Precis som jag skrev i förra inlägget så upplever jag en blandning av olika känslor dagligen ända sedan plugget började! Glädje, stolthet, ångest, eufori, stress, längtan, saknad, nyfikenhet, utmattning, spänning. Alla möjliga känslor! Igår var en dag då livet kändes oerhört spännande och meningsfullt och avslutades med att den här bruden var helt slut mentalt! Idag hade vi inga vanliga föreläsningar utan hade en workshop hela dagen! Syftet var att genom praktiken lära sig om grupprocesser och lära känna varandra.

Frågar man mig så var det slöseri med sju timmar av mitt liv! Gruppformering är en medfödd färdighet och då känner jag att vi kunde ha gjort det själva i vår egen takt istället för att forceras in i en sådan situation! Allt annat är jag supernöjd med och i början på februari är det dags för min allra första tenta i Sverige! Självklart har jag höga förväntningar på min prestation så håll tummarna!

TGIF

TGIF

Det känns fortfarande overkligt att vara student, än så länge känns högskolebesöken lite som vardagliga bestyr, som att gå och handla eller passa en tvättid! Stundtals kan jag känna att det är en lek, inte att jag har en oseriös inställning utan mer att det är på lotsas! Tror verkligen inte att jag har hunnit smälta in det än! Min saknad av Kino har övergått till en längtan efter klubben!

Speciellt idag, då vi lärde känna andra i klassen! I en av övningarna delades klassen in i tre grupper som fick rangordna varandra efter antal arbetsroller man har haft inom gruppen. Därefter delade vi med oss vad det var för roller. Jag ville så gärna säga ”strippa” men hur skulle det ha uppfattats? Kan tänka mig att de få killarna i klassen hade tyckt att det var spännande men är inte så säker på tjejernas eller professorns reaktion! Det gör mig minst sagt irriterad att mitt älskade yrke ses som något skamfullt i samhället! Det kan vara så att människor inte tycker så illa om striptease egentligen men det är en ”norm” i samhället att se ner på yrket, aldrig prata om yrket och allra minst vara stolt över det! Väldigt synd!

TGIF

Äntligen helg

Jag är en väldigt öppen person på både gott och ont. Så efter en veckas studier vet två av 65 vad jag sysslar med. En tjej och en kille, tiden får utvisa om det är på gott eller på ont men jag har inget att skämmas över och är som sagt riktigt stolt över att få jobba på Kino! Än en gång har jag fått bevis för vilka fantastiska tjejer jag jobbar ihop med! Den nivån av ärlighet som vi har med varandra är en lyx som är sällsynt på andra arbetsplatser! TGIF och välkommen in till oss säger jag!

Puss Lex

TGIF

Vill du läsa mer?

senaste inläggen