En guidad tur genom Club KINO
En guidad tur genom Club KINO 

Årets första månad är snart över! Jag som nyss tyckte att vi firade nyår här 🙂 Årets kanske fattigaste (?!) månad har snart gjort sitt och det är dags för folk att börja leva igen! Som jag berättat om tidigare har vi många återkommande gäster vecka efter vecka vilket är otroligt kul! Vissa kommer för att de har sin favorit tjej, andra för atmosfären och stämningen. Vissa föredrar att  komma hit ensamma, ett sätt slappna av efter en dag på jobbet, andra vill göra utgången med vänner eller kollegor lite mer levande och spännande.

Har du inte varit här tidigare tänkte jag ge dig en guidad tur genom Club KINO… 🙂

Butiken Kino Shop

Vi ligger mitt i stan men inte mitt på en ”bar” gata som man kanske ser mycket utomlands. För att komma till klubben måste man först gå igenom vår butik (https://www.kinoshopping.se/. En helt fantastisk sexshop fylld med spännande leksaker, spel, kläder – allt! Den är öppen dygnet runt och personalen som jobbar är extremt trevliga och väldigt kunniga inom sitt område! Jag gillar själv leksaker och har besökt en hel del butiker ( senast i Amsterdam förra veckan) Och kan stolt säga att vi faktiskt har ett urval av de absolut bästa produkterna! 🙂

Entrén 

När du gått igenom butiken går du en trappa ned och kommer till vår entré där en utav våra kassörskor tar emot dig. Här kan du välja om du vill betala 500 kr för att komma in, eller betala 895 kr för entré med en lapdance inkluderad. Det sistnämnda alternativet ger dig absolut den bästa starten på ditt besök hos oss. Du väljer den tjej som faller dig bäst i smaken!

Klubben

När du kliver in genom dörren till klubben ser du direkt scenen med fåtöljer runt om. Beroende på när du kommer kan showerna redan vara i full gång, eller så börjar de inom kort. Slå dig ned, ta något att dricka i baren medan du njuter av det som utspelar sig framför dig, och kanske också något utav det mest ”osvenska” vi har i detta land. Det avslappnade. Känn in musiken, dofterna, stämningen. En annan värld helt enkelt.

Jacuzzi eller privat rum?

Kanske nöjer du dig inte med en lapdance eller att bara ”titta”. Kanske vill du uppleva något utöver det vanliga! Här har du kvinnor som kommer att göra sitt yttersta för att fånga din uppmärksamhet, och som med erfarenhet, vet vad just DU vill ha och behöver! Om inte annat kommer de ta reda på det. Fråga är- ska du ned till något utav våra privatrum? Privat posering, dans, erotisk massage eller kanske är det just någon utav våra jacuzzi som lockar mest? Vi har flertal rum att välja på!

Så – Jag hoppas du vågar dig på ett besök inom kort! 😉

Puss & Kram! Kenzie 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen