Den eviga jakten på likes

Naket- Vackert, erotiskt eller porrigt?  Vart går gränsen för vad vi kallar glamour, sexigt med ”stil” och när övergår det egentligen till porr? Och varför ska vi lägga någon form av negativ ”klang” i just porr? Om man tittar i sociala medier idag så ser vi näst intill nakna kroppar i vartenda flöde. Det läggs upp bilder i  stringtrosor där man håller för brösten med en arm för att man ska visa upp ”sin dagsform” efter att ha träningshetsat i 3 veckor och levt på kesella. Eller i ett par bikinitrosor för att visa upp solbrännan efter en semester. (eller efter en spraytan). På instagram och facebook skriker de flesta (!) efter bekräftelse. Känns som att behovet blir större och större… Den eviga jakten på likes. Ju mer lättklätt desto mer likes. Dokusåporna visar sex i tv (varpå det blir svårare att tjäna pengar i porrbranschen då det går att komma åt nästintill överallt. Gratis.

Sex säljer

Går man ut på krogen står var och varannan tjej i ett par tajts och en bh, kanske med en genomskinlig top eller kavaj över. Eller korsett.  Det är inget konstigt eller något vi reagerar över. Det är så modet är idag.

Lägger jag däremot upp en bild från en fotografering, där jag är naken men där  man  ser ”skymten” eller konturerna av mina bröst eller former- ja då är det porr. Jag personligen kallar det glamour. Jag tycker att det är sexigt och erotiskt med kvinnokroppen. Hur man kan få former att framhävas i olika ljussättningar. Porrigt kanske, men inte porr. Porr för mig är porrfilm, där du ser hur någon sätter på en eller flera tjejer hårt och rakt in i det ena eller andra hålet. Men där är vi alla olika, och kanske är jag också aningen härdad efter att ha jobbat på strippklubb antal år, där vi varken är blyga för att  klä av oss, eller ta på oss själva framför andra 😉 Där det nakna är något utav det mest naturliga som finns…

För samtidigt ska vi ha i åtanke att sex säljer. Porr säljer. Har alltid gjort och kommer alltid att göra.

Lite tankar från min sida…Allt naket säljer, kanske fångades du till texten just på grund av bilden på en naken Lexie? 😉 Men är det porr?  Vart går gränsen för dig?

För mig är är det glamour, otroligt sexiga bilder på en vacker tjej med en vacker kropp.  Som jag vet fångar uppmärksamhet 😉

Och väljer man att besöka oss finns det många vackra kvinnor att spendera tid med 😉

Pussar! Kenzie