Första intrycket
Första intrycket

Sista september 

 Sista dagen i september och vi fick en riktig höstdag, lite moln blandat med regn och blåst. Hösten är här och sommaren över. Lite mindre än tre månader kvar till jul. Men trots att de ljusa tiderna är över så gillar jag hösten, jag gillar de tända ljusen, rött vin och sköna stunder i sängen och soffan. Det är också nu man kan unna sig lite fler bio kvällar och jag ska ge er ett hett tips för att göra biobesöket lite mer spännande 😉  Tänkte också  skriva lite om Första intrycket. Inte bara här utan allmänt. Hur snabbt vi bildar oss en uppfattning om andra, beroende på miljö, klädsel, utseende, beteende.

Första intrycket 

Till det Första intrycket. Hur många gånger har jag inte hört kommentaren ” Vad gör en tjej som du här?”. En klassiker, och då undrar jag, för utan att vi känner varann, eller har pratat i mer än ett par minuter. Vad menas med det? Har man då redan innan man besökt oss, ett första intryck, eller kanske snarare en vision eller fördom om vilka vi är som arbetar här är? Hur vi är? Lexie är inne på just detta i sitt inlägg Stereotyper om strippor.

Men så kommer jag på mig själv varje dag, hur lätt jag har att bilda mig en uppfattning, eller snarare ett första intryck av folk. Dagligen sker detta, och oftast har jag  fått helt fel uppfattning från början. Vi har ingen aning om vad andra har för historia bakom sig, som är grunden för ens beteende, vad som format denna människas val i livet. Och det är helt fantastiskt när man börjar prata med någon, och hur ens första intryck sakta bryts ned. Och då är frågan, är det personen framför mig som ger mig intrycket pga kroppsspråk, klädsel, frisyr, etc? Eller är det jag och mina tidigare erfarenheter som bestämmer vilket mitt första intryck blir av denna människa?

Charmen med mitt jobb

Summan, av vart jag vill komma, är en del utav charmen med mitt jobb. För tro mig, här har många utav just mina förutfattade meningar och första intryck utav folk, fallit totalt och visat mig ha helt fel. Här har jag sett, träffat och lärt känna  folk med diverse beteenden., historier och bakgrunder. Vi pratar gäster som kollegor. Jag tror inte att någon, hur många år man än studerar, vad man studerar, får möjlighet till den erfarenhet av människor som vi besitter här (!). Och jag är otroligt tacksam för den. På något vis har många en förmåga att öppna upp sig just här, vilket har gjort mig mer ödmjuk inför andra. 

Ett spännande biobesök i höstmörkret

Och som ett litet avslut, jag började detta inlägg med vad hösten innebär, och med flertal biobesök tänkte jag ge ett hett tips! Spana in denna sköna leksak! Moxie som den kallas,  sätter tjejen i sina trosor, och partnern laddar ned appen till sin telefon. Med appen kan man nämligen styra denna sköna lilla vibrator ifrån andra sidan jorden om det skulle vara så! Jag garanterar er att biobesöket blir betydligt mer spännande! 😉 

Det var allt för mig denna gång! Kanske ses vi snart?

Puss Kenzie 

Miss Carolina tog mig med ned till det populära Kinkyrummet i början på kvällen. På tal om Första intrycket 😉 I de lugnaste vatten…Vågar ni göra henne sällskap? 😉

Vill du läsa mer?

senaste inläggen