Veckan som har var har varit en sjukt rolig sådan! Jag har skrattat så att tårarna runnit och magen gjort ont! Dessutom fick jag veta en jätterolig och spännande nyhet som gäller en av mina närmaste vänner! Grattis Conny <3, älskar dig så att det gör ont! Tack alla fantastiska kollegor och underbara gäster som förgyller mina nätter på Club KINO! I detta inlägg vill jag beröra ämnet strippor och stereotyper. Det finns en hel del sådan vilket är nog vanligt för alla yrken, dock blir de mer extrema och grövre då mitt yrke anspelar på sex.

stereotyper

Jag kan börja med att berömma alla er män som vet bättre, framförallt stammisar som känner oss på en djupare plan och vet bättre men även alla er som kommer in med ett öppet sinne och låter fördomarna stanna utanför entrén. När jag var ny tog jag åt mig väldigt mycket av det som sades till mig. Många gånger får man höra saker som man inte vill höra eller saker som rent utav är elaka och helt utan belägg för det. Genom åren har jag dock lärt mig att oftast så grundar det sig i brist på kunskap eller att den andra personen tar ut sin ilska, rädsla, osäkerhet osv på mig eller mina kollegor. Jag ger klart svar på tal, det har inte jag lärt mig att låta bli men jag tar inte åt mig. Vad är era stereotyper eller fördomar om strippor?

Strippor gör i princip ingenting annat än att ha sex. Våra liv går ut på att ha sex och vi gör inget annat än att ha sex. Jag skrattar varje gång. Förlåt alla som vill fantisera om en kåt strippa för här kommer jag att förstöra den fantasin. Sex är en lyxvara i mitt liv. Varför? Jo men 40 timmar i veckan jobbar jag natt vilket leder till inte så mycket vaken tid. Min lediga tid vill jag helst spendera utan smink, i bekväma kläder och bara mysa. Dessutom så har jag min träning och studier. Jag har helt enkelt inte tid att vara ute och lära känna män. För mig funkar inte att hitta något ligg på Tinder. Dessa dagar då jag hade one night stands är long gone. Så sorry men stereotyper om överflödigt sex är mer av en myt.

I själva verket är vi trötta varelser som ger allt vi har på jobbet, det är där vi är som vackrast, trevligast, roligast och har som mest energi! Det är på Club KINO som vi bekräftar många stereotyper. Bland annat att vi kan få vilken man som helst i denna värld! Jag kanske ska ta och använda mig av Saras tips och få till det under höstens gång!

stereotyper

Denna gång får ni njuta av vår vackra Cleo ! Vem skulle ni vilja se mer av? Hoppas att ni har en härlig vecka och att vi ses i helgen!

Puss Lex