Inoljade kroppar sipprande på en iskaffe eller kall drink

Jag är nu hemkommen efter en veckas semester! Tyvärr mindre sol än vad jag är van vid, vi fick nog till ca fyra soldagar totalt, men tro mig när jag säger att de soltimmarna nyttjades till fullo! Jag åkte med två riktigt heta tjejkompisar, och med dom  har man aldrig tråkigt! Som tur var hade hotellet både gym och spa som gick att utnyttja de mindre soliga dagarna, och vi får inte glömma shoppingen! Ett riktigt paradis för den som älskar shopping! Väskor, smycken och skor får nog sammanfatta min resa i shopping 😉

De soliga dagarna spenderades vid hotellets pool, och också nere vid havet, bland inoljade kroppar av alla slag. Nästintill nakna, sipprande på en iskaffe eller kall drink…

Ett riktigt paradis 

Precis som det låter. Ett riktigt paradis för de som gillar det fria och lättklädda. Som när man besöker Club KINO. Eller strippklubbar världen över skulle jag säga. Här kommer du in i en värld av ättklädda, sexiga kvinnor i olika åldrar, etnicitet, ursprung, former, hårfärg…Allt. Många som varit här hittar ofta en eller två favoriter och visst är det lätt att fastna för någon, men det är också som att gå in i en godisbutik. Så mycket att välja på! Våga komma hit, träffa och lär känna kvinnorna du annars beundrar på håll. Låt dem göra dig nyfiken… 😉 

Som att kliva in i en godisbutik

Denna semester blev det faktiskt inget besök på någon strippklubb, (vilket jag annars brukar tycka är kul att se i andra länder)  Nu har jag inte besökt jättemånga andra klubbar, men jag måste få säga att Club KINO är en otroligt vacker klubb!  Så om ni inte varit här på ett tag så besök oss snart, hela sommaren har vi nämligen renoverat och gjort om i lokalerna!  Våra tjejer är porriga, vackra, sexiga, och de kommer att ge dig en fantastiskt upplevelse! Åter igen, som att kliva in i en godisbutik med alla möjliga smaker och sensationer! Ett riktigt paradis med andra ord 😉 

Hoppas vi ses i helgen! 🙂

Pussar Kenzie