En låtsasvärld

I mitt senaste inlägg skrev jag om Första intrycket. Ni vet, första gången man ser eller träffar någon så skaffar man sig snabbt en uppfattning på bara några sekunder.  Man får också ett första intryck av platser. I detta inlägg tänkte jag berätta om mitt första intryck av Club KINO. Som många kanske skulle kalla En låtsasvärld.

Mitt första besök på Club KINO

Dofter, ljud, allt kommer att ha inverkan och skapa de minnen man sedan tar med sig. Jag kommer ihåg fösta gången jag satte min fot på Club KINO. Jag skulle på intervju. För er som inte besökt oss (än), så går man igenom vår sexshop för att komma ned till klubben. Dörren är av mörkt glas vilket gjorde mig lätt förvirrad till en början, och jag gick ett par gånger fram och tillbaka innan jag vågade  prova om dörren var öppen. Väl inne i butiken möttes jag av  en muskulös man som hänvisade mig en trappa ned till klubben.

En känsla av lyx och glamour

En trappa ned tar kassörskan emot mig. Galet vacker, hon gav en känsla av lyx och glamour där hon satt och målade på sitt röda läppstift. När Jag öppnar dörren till klubben möts jag av musik, och framför mig uppenbarar sig en blond tjej på scenen dansandes för den enda gästen i lokalen. Hennes rörelser var majestätiska, som ett med musiken. Vacker, galet porrig och jag kunde inte annat än att hänföras av henne! 

Längre in lyser baren upp i den annars mörka lokalen med skiftande ljus, och ger en känsla av lyx. Där sitter några tjejer till, i väntan på att det ska bli deras tur att dansa. Värdinnan, också kallad manager, tog emot mig i baren, hela hon utstrålade pondus och glamourös var bara förnamnet. 

Hela alltet kändes så förbjudet och spännande

När jag begav mig därifrån hade det kommit betydligt fler gäster och tjejerna hade tagit plats i deras knän. Mer liv och rörelse, och jag kunde inte låta bli att fascineras över deras sätt att vara. Där satt de, skrattandes och helt bekväma, som att det var världens mest naturliga sak i världen att sitta där i underkläder. Så medvetna och självsäkra. 

Det här var en helt annan värld än vad jag var van vid. Och jag älskade den! Från fösta stund. Hela alltet kändes så förbjudet och spännande. Som En låtsasvärld som jag längtade efter att få tillhöra. 

Unna dig en dans eller två

En låtsasvärld som blev min arbetsplats, vilket innebär en vardag. Men som aldrig är den andra dagen lik. En värld jag saknar när jag inte varit här på några dagar. Så för mig är det den riktiga världen, men för många  kanske det är en låtsasvärld. En låtsasvärld att fly till, att uppskatta och bara få vara. Som kanske som för mig första gången jag satte min fot här, känns lite spännande och förbjuden. Och det ska vara så. Insup känslan av lyx, unna dig en dans eller två. Kanske tid i privatrum. Njut av alla personligheter och allt vad en strippklubb har att erbjuda! Välkommen till Club KINO!

Puss Kenzie 

Äntligen fick jag och Lexie lite tid att fota! Länge sedan känns det som och jag är alltid lika tacksam när jag får den möjligheten! 🙂 Enjoy! :*