Nu är det äntligen helg som innebär jobb för mig! Jag har ju haft en tråkig influensa vecka och bara nyligen börjat känna mig mänsklig igen! Det sköna med att vara sjuk var att jag slapp föreläsningar och seminarier och fått vila mig lite på ett sätt. Ni har nog märkt av min frånvaro i bloggen och jag skyller på studierna, katterna och att jag har begränsat med energi. Hur har ni haft det? Vad jag har läst så har Kenzie bidragit med mycket smarrigt att läsa! Tack vare henne gör det nog inte mycket att jag har saknats ett litet tag! 😉 Ni får passa på att ha en massa sex med er själva nu när det är helg! Annars vet jag ett bra ställe att fördriva sin tid på om man har tråkigt! (Club KINO)!

helg

Min höst

Vad har jag haft för mig då? Allt annat än roliga saker haha! Bara en massa bestyr med vardagliga saker och självklart jobbat som vanligt! Jag sökte bland annat in på juristprogrammet och har kämpat med kursen arbetsrätt. Vore otroligt spännande om jag kommer in på juristprogrammet! Visserligen innebär det många fler år av studier men fatta hur värt all möda det skulle bli!!! Jag har skrivit om strippandet som ett sexigt och mäktigt! Håller inte ni med om att advokat och kvinna är super sexigt och också maktfyllt! Tänk bara på kläderna ouff!!!! Nu håller vi tummarna och tar helg!

Helg

Början av september bjöd oss på en riktigt galen helg! Det var ju då Sverige spelade mot Norge och det blev oavgjort! Klubben fylldes med en massa norrmän redan på fredag och det fortsatte ända in på måndagen! Hoppas att det är så inatt och imorgon! Älskar verkligen jobbet när det händer massor! Ska ni komma och hjälpa till med det?

Puss och kram, Lex

 

helg