Sexig medvetenhet

Alltså vilka tjejer vi har här på Club KINO! Jag har  nämnt det flera gånger tidigare hur mycket jag njuter av att se dem kliva upp på scenen och göra det de är bäst på! Bjuda på en show, dansen där var och en har sin egen stil, sätt att röra sig på och konsten att kunna förföra. En sexig och hänförande medvetenhet!

Vackra, sexiga och så otroligt charmiga! Självförtroende och viljan att få dig på fall och ge en härlig upplevelse när du besöker oss! Kanske till och med få med dig på några härligt Erotiska äventyr såhär mitt  i sommarnatten… 😉 

Erotiska äventyr 

Erotiska äventyr kan säkerligen innebära olika för olika personer, vi kan prata fantasier som blir till  verklighet. Hemliga möten, spänning. En upplevelse som vi gärna vill förmedla med en positiv känsla såklart! Får jag? Kan jag? Vill jag?  

Jag skulle nog säga att jag varit med om många erotiska äventyr, och då pratar jag inte  bara möten med män jag haft sex med. Men kanske är det lätt att tänka tillbaka på de hotellnätter man spenderat på annan ort, där ingen får veta att vi ses. Där sexuella fantasier blivit till verklighet både för honom och mig, sex man inte har med vem som helst, och som man inte pratar om med vem som helst…Eller spännande rollspel, sex på ”förbjudna”platser. 

En fantasi  behöver inte alltid bli till verklighet, eller ”gå hela vägen” för att  man ska bli tillfredsställd. Ibland räcker det att få prata och uttala orden man tänker, prata snusk eller låta någon annan sköta de upphetsande orden, kan faktiskt vara tillräckligt. I rätt miljö med rätt sällskap har många Erotiska äventyr ägt rum…

 

En het sexscen 

I Amsterdam kan man betala för att se ett par ha sex med varandra. Många säger att man inte upplevt Amsterdam på riktigt om man inte sett någon av dessa heta sexshower i Redlight distrikt! Något jag missade när jag besökte Amsterdam sist, men som jag garanterat inte kommer missa nästa gång för ett nytt erotiskt äventyr! 😉

Erfarenhet möter nyfikenhet

Som Lexie nämnde i ett tidigare  inlägg så har vi otroligt mycket nya tjejer, vilket ger en perfekt mix med de som jobbat här en längre stund! Erfarenhet möter nyfikenhet och viljan att lära. Som klubb kommer vi alltid att kunna erbjuda en härlig blandning av underbara tjejer gällande åldrar, etnicitet, utseende och allt man kan tänka! 

Så vad vill DU hitta på nästa gång du besöker oss? Vem vill inte spendera tid ensam  med två riktigt heta flickor tillsammans? Privatrum, jacuzzi med nakenshow, massage? Kanske en het duschshow? Se hur de tvålar in varandra och smeker varandra…mmm möjligheten för många spännande Erotiska äventyr väntar dig på Club KINO! 

Denna gång fick Nicole och Xindy agera modeller! Så härliga och jättekul att fota! Enjoy! 😉

Puss Kenzie