Ljusa sommarnätter

Tänk att mer än halva juni har gått! Natten till lördag  tittade jag ut genom mitt fönster strax innan klockan var tre på natten  och reagerade på att det var ljust ute fortfarande! Det tråkiga är att om mindre än  en vecka har det vänt och då blir det mörkare igen! Tänk att vi bor i Sverige och att det varje år kommer som en överraskning hur årstiderna fungerar! 😉 

Och någonstans är det väl charmen med vårt land, årstiderna som gör att vi uppskattar ljuset och värmen lite extra. Vårkänslorna, endorfinerna som kickar igång våra sinnen och gör oss mer öppna för nya relationer. Sommaren ger oss brunbrända kroppar, vi blir mer tillgängliga, kåta, nyfikna och höga på livet helt enkelt! 

Prata snusk 

Att tänka på sex gör vi alla. Vi behöver sex för att stilla en hunger i kroppen som är nödvändig. Nödvändig för att vi ska må bra, släppa på spänningar och minska på stressen.

Vi tänker alla olika mycket på sex, och har olika behov om hur mycket sex vi vill ha och behöver. En myt är att män tänker på sex betydligt mer än kvinnor. NOT. Tro mig, kvinnor tänker precis lika mycket på sex! Sedan kan vi som sagt ha olika fantasier, tankar och behov. Men jag tror mer att det har att göra med vem man är, inte om man är man eller kvinna.

Och när vi då är inne på tankar om sex så är det något jag kan gå igång på ordentligt så är det att Prata snusk. Fantasier som skrivs ned i sms, med en längtan efter att få bli till verklighet.

Sms-sex

Sms under flera dagar, ibland veckor. Sms-sex. Har ni provat? 😉 Mmm ibland går jag nästan mer igång på vad jag själv skriver. Vad jag gör med mig själv under tiden vi sms:ar och vad jag ska göra med honom…Det härliga med sms-sex är tiden. Man blir kåt och upphetsad  och måste vänta på att se vad den andra svarar. Och hålla sig från att komma. 

När vi väl ses är båda sjukt kåta och förspelet är igång innan jag öppnar dörren. Vi praktiskt taget sliter av varandra kläderna och jag är snart över honom naken. Jag våt, han hård. Jag vill prata snusk i hans öra. Samtidigt som jag viskar orden andas jag ut lätt och jag känner hur hans grepp om mig hårdnar. 

Midsommarsex 

Snart är det midsommar och då vet vi med oss att många flyr stan. Vi har såklart öppet precis som vanligt alla kvällar och nätter mellan 21:00-07:00! Med andra ord finns all möjlighet i världen att komma in och ha en trevlig stund även på midsommar och midsommardagen för er som är kvar i stan! 😉 

Har ni tänkt på hur många som är födda i mars? Det beror på hur många som har sex just över midsommar! Detta måste ju vara den storhelg då de flesta ”kommer till”. De som har partners är äntligen lediga och kan njuta utan att ha massor av annat i huvudet! Och som singel är detta ett ypperligt tillfälle då många samlar ihop vänner och vänner till dem, i något hus på landet där alla är ”fast” under en storhelg tillsammans. Åter igen, endorfiner, kåthet och tillgänglighet. 

Så, med midsommar på ingång kör vi med dans på Polestängerna istället för kring midsommarstången! Läs gärna mitt inlägg från förra året där jag går in lite mer om just Midsommarfirande 🙂 

Och psst…Vi är riktigt grymma på att Prata snusk om du vill lyssna på sköna fantasier eller erfarenheter  😉 

Puss Kenzie