Synd
Synd
Synd

”Synd att kvinnorna som kom fram till mig inte visste vart jag var på väg.”  Erotiska äventyr är en del av mig, mitt yrke och min livsstil. I torsdags var jag med om en komisk händelse. Som vanligt stod jag och rökte i väntan på mitt tåg in till stan innan jobbet, scrollade i mobilen och njöt av min ensamhet. Den njutningen avbröts av att två tjejer från kyrkan kom fram. ”Jobbigt, tänkte jag, men aja, jag kan väl skänka några minuter av min uppmärksamhet, vad gör det.”  

Synd

Synd. Jag fick verkligen ångra mig och funderar starkt på att bara ignorera alla främlingar hädanefter. Inte nog med att damen inledde med en skön line: ”om du dog idag vet du vad som händer med dig?” Där började min kamp om att hålla en någorlunda seriös min och inte brista ut i ett garv. Dö ingick inte direkt i mina planer den dagen, inte heller att få halva bibeln uppläst på pendeltågsstationen. Inte nog med allt det blev jag uppmuntrad att repetera ”jag släpper in Jesus i mitt hjärta” samt fick en inbjudan till kyrkan. Värst av allt var att deras snack var så bra upplagt att det gick inte att bli av med dem. Sjukt bra försäljningssnack och sjukt att man försöker att värva folk likt försäljare av bredband. 

Synd

Synd

Jag har aldrig varit ett fan av påträngande människor eller att bli konfronterad med något jag inte tror på. Känner att gudstro borde vara något mer privat och var och ens angelägenhet. Sedan är det upp till var och att tro eller inte tro. Lite komiskt att tjejerna var helt ovetandes om att jag jobbar på Club Kino. De sa bland annat att även jag skulle bli förlåten för alla mina synder. Jag syndar ju varje arbetspass, många gånger om, lust är en del av jobbet helt enkelt. Hur härligt är inte det?

Synd

Har ni träffat vår härliga Xindy? Här har ni en synd, den bästa av dem alla! I mina ögon är hon en sjuuuuukt vacker kvinna som gör vem som helst lustfylld! Bilderna som vi fick till är verkligen i min smak, allting stämde, den nya mattan på rummet, Xindy’s kläder men framförallt hennes grymma kännedom om hur hon ska posera samt hennes fantastiska kropp och vackra hår. Ja allt stämde!!!

Vill ni träffa Xindy så kan ni göra det redan ikväll! Välkomna in!

Kyss, 

Lex. 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen