Det är heeeeelt galet att det redan är juli på måndag! Helt ofattbart enligt mig då sommaren har precis börjat i mina ögon!

För mig brukar juli innebära en melankolisk period, lite likt känslan jag får under senhösten och någon gång i januari. Kollar man på mina Facebook minnen så kan man tydligt se ett mönster. Ett år sedan blev det en spontan färgning av hårtopparna. Vips så gled jag runt i chockrosa hår. Åren innan spontan bokade jag olika resor. I år köpte jag en kattunge och funderar på att återigen färga håret. Det är något fel på mig! Känns som att jag blir rastlös var fjärde månad och söker efter ombyte och spänning!

juli

Juli i år ser lovande ut så länge! Många av mina vänner som jag har lovat att ses i över ett års tid har hört av sig till mig! Ska passa på och träffa de, höra vad som har skett senaste året och bara njuta av deras sällskap! På tisdag ska jag gå på dejt, får se om denna man fyller mitt liv med spänning, vem vet! Fast förhållande är det sista jag är ute efter just nu, men massa kul och sex, det behövs VERKLIGEN!

juli

Något annat spännande är på gång i juli! Det är månaden som Rosé fyller år! Ni kan passa på att komma till klubben och gratta henne! Om två veckor ska vi ut och fira henne! Så där har vi ännu en utgång! Hur har jag lyckats att gå ut och festa hela tre gånger på bara tre månader är oklart! Jag som annars går ut max två gånger per år! Den ni! Världens festprisse på g här! Hursomhelst kommer det att bli hur kul som helst att få dansa in sommarnatten och umgås med kläderna på för en gångs skull!

juli

Juli är väl också en av de månaderna som de flesta åker iväg på semester så förhoppningsvis är det många turister i stan som kan hålla oss sällskap på Club Kino innan ni alla är tillbaka från era välförtjänade semestrar! Ni som är kvar i stan kom och besök oss inatt och skäm bort Rosé extra mycket!

Puss Lex

juli