Hur var er Midsommarhelg? På något sätt lyckas jag att fira varje Midsommar och alla andra högtider på klubben! Jag hade en toppendag innan jobbet och en toppen natt på jobbet! Ni var många som kom och firade med oss! Fredagen kommer jag aldrig att glömma då jag fick hem en kattunge! Nu är man en kattmamma!

midsommar

Ni vet hur jag skrev att jag ska leva life denna sommar, träffa folk, gå ut, dricka bubbel? Det gick ju bra. Kissen är endast fem veckor och kräver otroligt mycket uppmärksamhet. Jag blev bjuden på en dejt häromdagen som jag var tvungen att tacka nej till. Jag skrev till killen att vi kan ses i juli då jag har en diande kattunge och en sotis katt hemma som jag inte riktigt kan lämna. Alltså…ni hör ju hur det låter. Helt sjukt! Han tyckte att det lät rätt galet men vill fortfarande ses. Så vi får väl se vad som händer!

midsommar

Midsommar på Kino var grym i år! Det var mycket drag, både svenska och utländska män som kom till klubben! Både jag och Kenzie passade på att fota när alla tjejer var så fint klädda med kransar i håret! Kenzie fick ingen mer spännande än mig som modell, jag däremot fick turen att fota en av våra nya damer som heter Chelsy! Ni kan själva se vilken skönhet hon är! Jag blir så glad att många av våra nya tjejer vill så gärna vara med på bloggen! Snart får ni se ännu fler nya ansikten i både mina och Kenzies inlägg! Allra bäst är det ju alltid att träffa tjejerna i verkligheten! Hur tror ni Chelsy låter, för sig, skrattar? Vad tror att hon har för personlighet? Det får ni ta reda på när ni besöker Club Kino och träffar Chelsy!

 

Puss Lex

midsommar