Dessa vackra kvinnor
Dessa vackra kvinnor

Internationella kvinnodagen 

På söndag den 8:e mars är det Internationella kvinnodagen! Dagen som funnits sedan 1910, där tanken är att uppmärksamma kvinnors ojämtälldhet världen över. Jag anser att man alltid ska fira oss kvinnor! ;)Vem älskar inte kvinnor? Vackra, exotiska och majestätiska! Som katter med en förmåga att hänföra! Man behöver som kvinna inte vara lesbisk för att förundras över andra kvinnor, bli attraherad och fullständigt blown away! Jag tror att alla kvinnor har en girlcrush! Det räcker faktiskt med ett besök hos oss på Club KINO (eller strippklubbar överhuvudtaget skulle jag säga!) för att se och beundra magin som utspelar sig när Dessa vackra kvinnor entrar scenen!

Jag vill bli bortskämd

Dessa vackra kvinnor, har en förmåga att charma och få som vi vill 😉 Som liten lärde man sig snart att använda sina ögon och be pappa snällt för att få nallen i skyltfönstret eller glassen när man gick förbi korvkiosken 😉 Vi lär oss att få det vi vill ha och någonstans tror jag att ni män tycker om att ge, att få betala för er kvinna, bjuda ut på henne middag och köpa en fin present för att se hennes ögon lysa upp. Som en lek vi ständigt befinner oss i. Förr handlade det om att män försörjer och kvinnan sköter hushållet. I dagens Sverige, behöver man som kvinna inte ha en man för att bli försörjd. Vi klarar oss utmärkt själva och är starkare än någonsin. Vi kan tjäna lika mycket som många män, vi får rösta, vi kan köpa vår egen lägenhet och ha våra egna värderingar och åsikter.

Och tänk att trots detta älskar jag att vara kvinna! 😉 Jag rakar mina ben, sminkar mig och fixar mitt hår. Jag köper sexiga underkläder för att hänföra och förföra den man jag vill ha, och jag älskar att ge honom fantasier! 😉 Jag vill bli utbjuden på middag och jag vill ha fina presenter. Även om jag kan köpa det  själv, så vill jag bli bortskämd och jag uppskattar det enormt!

Dessa vackra kvinnor!

Jag tror på jämställdet mellan kvinnor och män, och med det menar jag att vi får inte tappa det manliga och kvinnliga. Män måste få fortsätta vara män, och kvinnor fortsätta vara kvinnor. Om jag blir uppskattad av min man, kommer jag att anstränga mig för att vara den sexigaste kvinnan i världen. För honom, Om jag anstränger mig kommer han inte vilja titta åt någon annan, och om han uppskattar mig, kommer jag inte söka bekräftelse hos andra. Världen idag är skev, med sociala medier har vi ett utbud större än någonsin vilket gör att många slutar anstränga sig för varandra. Feminism idag har fått en helt annan innebörd, många verkar se feminism i likhetstecken med att hata män, sluta raka  och sminka sig och ser nästan ned på oss som älskar att vara kvinnor! Vi som sminkar oss och kanske till och med  har opererat brösten. Som gärna klär oss i sexiga underkläder och skickar snuskiga sex-sms 😉 Eller som jobbar på en Strippklubb! Dessa vackra kvinnor beundrar jag enormt!

Njut extra denna kväll

De kvinnor som vågar och kan, som spelar på sin sexighet, som är så pass trygga och säkra i sig själva! Som inte behöver ett godkännande från resten av världen. De är självständiga och fantastiska, och såå värda att firas! Och särskilt nu på söndag den 8:e mars, Internationella kvinnodagen!

Så kom och besök oss! Njut lite extra just denna kväll! Och- glöm inte att fira er mor eller syster. En middag, en blomma eller chokladask, eller er tid (!)  Något som visar att de betyder mycket för er! Dessa vacka kvinnor, förtjänar att alltid visas uppskattning! 🙂

Här kan ni läsa en inlägg jag skrev för ett par år sedan om just Internationella Kvinnadagen.

Puss och kram! Kenzie 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen