Internationella kvinnodagen! 

Jag fortsätter på både mitt och även Lexies tidigare inlägg Starka kvinnor. Då vi idag den 8:e mars uppmärksammar den Internationella kvinnodagen! En dag då man avser att reflektera över framsteg som gjorts för kvinnors rättigheter, jämställdhet och rättvisa. Kanske var  2017 året som kom göra en stor skillnad just för kvinnor tack vare  #Metoo-rörelsen. 

”Och hur tänker du då som jobbar på en strippklubb” tänker ni nu? Faktiskt så har jag aldrig känt mig vare sig sexuellt trakasserad eller varit med om något sexuellt övergrepp här på klubben. Tvärtom. Detta är ett ställe som domineras utav kvinnor. Självständiga och starka. Här är det vi som tjänar pengar 😉 Visst tjänar vi pengar på grund av utseende, charm och en självsäker sexualitet. Och det gör vi för att vi vill, har roligt och för att vi kan!

En dag att fira!

Visste ni att den 8: mars, alltså Internationella kvinnodagen, är en officiell helgdag i 28 länder? Men i Kina är det exempelvis endast en röd dag för kvinnor…

Vi har även en internationell mansdag! Rätt ska vara rätt! Denna dag infaller den 19:e november, en dag då vi fokuserar på mäns hälsa och att lyfta manliga förebilder.

Kvinnliga förebilder

Vad säger vi om kvinnliga förebilder då? Jag älskar ju Marilyn Monroe…En kvinna som lyfte kvinnligheten genom att visa upp sina kurvor och vara stolt över dem! Jag älskar kvinnors former! Vare sig man är liten med små bröst och liten rumpa, eller stor rumpa och stora bröst eller något av det! Sexighet framhävs med ett självförtroende. Att framhäva och vara stolt med vad man har. Stolt över att vara kvinna. Stolt över att vara sexig!

Hur kan man fira den Internationella kvinnodagen på ett bättre sätt än att besöka alla vackra, sexiga och fantastiska kvinnor här på Club KINO? Kom hit och gör oss sällskap!

Puss Kenzie