Tycker att Kenzie nämner ett väldigt centralt ämne i sitt inlägg om starka kvinnor! Hur många gånger har man inte hört frågan ”Vad gör du här?”, säkert minst en gång i veckan dyker den upp! Jag kan säga att det är en av frågorna som upprör mig mest och det finns flera anledningar till det! I detta inlägg får ni lite ”strippklubb etikett” eller tips på ”hur man undviker att uppröra en strippa”! Jag förstår att de flesta menar väl och råkar uttrycka sig lite fel! Har ni otur kommer inte den frågan att ignoreras utan ni får svar på tal! Åh denna fråga speciellt om den kommer tillsammans med ”du är bättre än det här” och ett ”jag tycker sååå synd om dig” ansiktsuttryck!  Saknas bara ”lilla gumman” som avslut, och tro mig ibland så avslutas den just med ett förminskande ordval.

starka kvinnor

Truth hurts…

…är något många skulle genast tänka och visserligen låter det logiskt att man skulle reagera starkt på påståenden som stämmer överens med verkligheten! I själva verket handlar den reaktionen mestadels om något annat! Tänk er att ni är stolta över ert arbete och kollegor, dessutom har ni vänskapsrelationer till era kollegor och tycker om er ledning! Alltså är ni generellt sett nöjda med er arbetsplats! Vad skulle ni känna då om någon säger att ni ”är bättre än så här”? Enligt mig förolämpar detta påstående inte bara mina kollegor men även min arbetsplats och båda delarna håller jag väldigt kärt! Jag anser mig varken vara bättre eller sämre än mina medarbetare! Var och en bidrar till att Club Kino är så fantastiskt bra!

starka kvinnor

Starka kvinnor

Som jag har nämnt tidigare så är det ett tufft jobb som vi har och älskar, med långa nätter, många interaktioner och en hel del dans! Vi ger väldigt mycket av oss själva för att få er att känna uppskattning, kärlek, avslappning, spänning och massa andra positiva känslor! Så som jag ser på det krävs det starka kvinnor för att lyckas med det! Det vi alla har gemensamt är att vi är självständiga och ta vara på oss själva! Vi älskar män, pengar och uppmärksamhet! Vi är bekväma i oss själva och målmedvetna, vi vet vad vi vill och hur vi ska uppnå dessa mål! Vi är starka kvinnor!

Varför är du här?

Både du och jag har våra anledningar att vara här så låt oss ha kul tillsammans! Låt oss förena det bästa med att vara en man och en kvinna och skapa magi! Starka män älskar starka kvinnor! Styrkan avgörs inte i muskler eller psykologisk dominans utan den handlar om att hitta balans och vara empatisk! Det bästa jag vet är när en annan människa ler från hjärtat och jag har varit delaktig i det!

 

Puss och kram och hoppas att vi ses i natt!

Lex

starka kvinnor