Den 8 mars som Kenzie har skrivit om fick jag äntligen betyg på hemtentan! Jag fick ett B!!! Det betyget betyder att mina 7 sidor och 4000 ord fick någonstans mellan 85 och 94 poäng av 100! Här har vi en otroligt stolt tjej som har fått det att funka! Den 19:e mars är det dags att skriva tenta igen! Denna gång en salstentamen och jag vet inte riktigt hur jag känner inför den! 

Allting är så oklart

I denna kurs har jag missat två föreläsningar och ett seminarium, det låter inte mycket men det är det! Kursen handlar om statistik inom samhällsvetenskap och har ett oerhört högt tempo! Det som egentligen skulle ta mer än en kurs har komprimerats och undervisats på bara en månad! Inte nog med det hade vi en gruppuppsats att skriva mitt i allting…

Dags att skriva tenta

Så vad känner jag inför den? Jag har varit alldeles för lugn inför den och känt mig självsäker tills inatt…Klockan 05 hade vi en lugn stund på jobbet så jag passade på och tittade på en gammal tenta. Herregud säger jag bara! Konfidensintervaller, standardavvikelser, Pearsons r, korstabeller för korrelation…massa uträkningar och mer avancerat än vad jag trodde! Fyra första frågorna var man lugn med, men det blev en upplevelse av stegrande panik känsla ju fler frågor jag läste! 

Dags att skriva tenta

Bita ihop och kämpa

Min hjärna fick en smärre chock av att den ska utsättas för en hel del kognitivt arbete de nästkommande 8 dagarna! Men vad vore livet utan utmaning! Jag inser att ett högt betyg kommer vara svårt att få men det betyder inte att jag ska göra mitt yttersta och satsa på ett A eller B! Dessutom har jag skrivit upp mig på vääääldigt många pass på Kino då vi inte har föreläsningar innan tentan! Än en gång trodde jag att jag har superkrafter 😉

Kom och utforska nakna tjejer på Kino så kan vi ägna oss åt lite induktion, hypotesbildning, massage & lek 😉

Dags att skriva tenta