Orgasmgaranti!

I mitt tidigare inlägg skrev jag om Alla Hjärtans Dag, att tanka kärlek och även  orgasmens magi 😉 När man inte har en en partner får man helt enkelt njuta av att ha sex med sig själv vilket jag fullkomligt älskar! 😉 Inte någon nyhet kanske, men, i veckan sände faktiskt SVT den omtalade dokumentären Orgasmgarantin

Den handlar om de numer välkända lufttrycksvibratorerna som har tagit världens alla kvinnor med storm!  Womanizer är märket som var först, och enligt mig de bästa(!) Självklart har andra märken tagit efter, och vilken man än väljer så utlovar de Orgasmgaranti! Många kvinnor har svårt att få orgasm, när jag läser om det får jag fram att ca  25% av alla  kvinnor aldrig upplevt en orgasm. Är man påläst inom tantra så ska vi ändå ha möjlighet att få upp till sju olika orgasmer (!) Klitorisorgasmen är den mest vanliga och med det sagt, även lättaste orgasmen för oss att få, en lufttrycksvibrator stimulerar klitoris utan att direkt beröring med hjälp av vakum och lufttryck och ger nästan samma känsla som riktigt bra oralsex!!

En stenhård, varm och härlig kuk kommer aldrig kunna ersättas 

Så hur bra är ni på att ge oralsex? 😉 Enligt dokumentären Orgasmgarantin låter det på tjejerna som att männen utklassas, att man hellre dejtar sin vibrator istället för en man. Hur bra är dessa lufttrycksvibratorer egentligen? 

Fantastiska! Utan att överdriva. Och då har jag ändå provat på några stycken oika….Så visst ger de vad som utlovas, det tar inte mer än max ett par minuter att komma! Orgasmgaranti är givet! 🙂 Men att den skulle utklassa männen, nej ni behöver inte oroa er! En riktigt  stenhård, varm och härlig kuk kommer aldrig att kunna ersättas! Men att använda själv när jag inte har något bättre för mig,  eller att ha en stenhård kuk i mig samtidigt som han håller en Womanizer mot mig, oh där pratar vi det bästa utav två världar! 😉 

Att onanera framför sin partner är intimt och galet porrigt!

Att så många kvinnor aldrig upplevt en orgasm är trist, för egentligen har vi kroppsligt samma förutsättningar att få orgasm, men det finns otroligt mycket som påverkar och kan sätta blockeringar psykiskt. Stress, prestationsångest, ålder, religion, relation/attraktion till sin  partner är några orsaker till att man kan ha svårt att komma. Attraktion ser jag som en självklarhet, men för många hinner det ändras med tiden, och i en tristare vardag är det lätt att glömma och ta hand om vad man har. Att gå tillbaka i tankarna vad som tände en från början, att våga utforska varandra på nytt, testa leksaker och/eller  rollspel är några heta tips!

Att onanera med eller framför sin partner är riktigt sexigt! Det är intimit och galet porrigt! Här pratar vi att tända varandra till max, ett riktigt hett förspel (eller avslut?) Vågar ni? Har ni provat? 😉 Våga fantisera, berätta om era fantasier för er partner! 

Orgasmgaranti de luxe!

Ett hett tips till er män. Se aldrig en sexleksak som ett hot! Älska att få henne att njuta! Köp henne en womanizer, ge henne det bästa av två världar, och låt henne fantisera om er när hon leker med sig själv! Det bästa du kan ge en kvinna, Orgasmgaranti de luxe! 

Lexie och Avril- Dessa riktigt sexiga amazoner! 🙂  Kom och träffa dem ikväll! 

Puss Kenzie