Det självklara valet för en oförglömlig kväll

Date

Låt oss lämna april bakom oss! (och förhoppningsvis kylan) I slutet på förra veckan fick vi besök av en väldigt massa glada herrar från Byggmässan! 😀 Det var länge sedan vi hade så mycket gäster under under en kväll och jag har verkligen saknat dessa nätter! 😀 Full lokal och dans non stop nätterna igenom. Wow vilka tjejer vi har som bjöd på magiska shower, heta lapdance och spännande stunder i privatrum! 😉 Låt oss vara det självklara valet till en oförglömlig kväll ni sent vill glömma!

Maj är en av de månader på året där vi det brukar hända som mest i stan! Våren går mot sommaren och Stockholm kan verkligen leverera denna årstid! Gröna Lunds spelningar sätter igång, konserter med Akon och Taylor Swift väntar, Elitloppet på Solvalla och en hel del mässor väntar dessutom! Vi har mycket att se fram emot, och vi är förberedda för att ni ska låta Club KINO vara det självklara valet! Vare sig man väljer att komma hit ensam, med vänner eller kollegor så finns alltid våra sexiga flickor på plats för att ge er en fantastisk kväll! 🙂

Många frågar vad man kan hitta på under ett besök hos oss, vad man exempelvis gör i de olika VIP rummen. Mitt tips – Kom hit! Träffa de som jobbar för kvällen och fråga vilka rum hon föredrar, vad hon tycker om att göra. Är du kanske en mjukis? Gillar du massage, kramar eller att prata om livet? Eller, har du några spännande fantasier du inte kan bli av med? Vill du prata snusk, bli smiskad och bunden, dominerad? Tro mig, de här tjejerna vet hur man får en kväll att bli fantastisk vad man än väljer att hitta på under sitt besök!

Vill du läsa mer?

senaste inläggen