Är det bara jag eller har media och WHO skapat lite av ”Walking Dead” scenario ute i samhället? Informationen är antingen bristfällig eller så är den skrämmande eller något  i stil med ”det går inte att säkert fastställa…”. Vad jag har hört så är covid-19 inte lika farlig som många andra sjukdomar när det gäller dödligheten. Dock så sprids det otroligt snabbt. Meeeeen man dör inte det går över av sig själv som en vanlig influensa. Ooooom du inte tillhör riskgruppen…Gör du det så kan du dö. Men läget är under kontroll! Blir man förvirrad och uppstår det onödigt oro bland folk?
oro

Bilderna föreställer underbara Pamela, kom och låt henne trösta er i en tid av oro! <3

Hur ställer ni er till Covid-19? Har det skapat oro hos er? Jag har träffat olika människor med olika åsikter, vissa säger att det är ”bara att äta rätt och sova tillräckligt” och andra är livrädda. Själv pendlar jag mellan utkanterna av det spektrat. Vissa dagar blir jag orolig medan andra dagar känns det som om det löser sig utan att jag blir smittad. Enligt mig så handlar skriverierna (med undantag från tidningarna) om att tänka på sin omgivning och för en gångs skull släppa egoismen lite. Egentligen är det något självklart, är du sjuk, stanna hemma, hosta eller nys in i armvecket, tvätta händerna. Eller hur?

Oavsett vad man tycker som individ så är vi väldigt noga med prevention på Club Kino. Mycket idag handlar om att förebygga spridningen av viruset! Kanske så kommer många av er gäster skratta åt hur det är på klubben just nu! Vi försöker dock att hålla klubben ”ren”, det står handsprit överallt och personal uppmanas att hålla handhygienen extra noga! Det torkas och tvättas kontinuerligt, nu pratar vi inte enbart om händerna men även om alla ytor som berörs! Ingen av oss skulle vilja bli smittad och sedan smitta någon annan! Även om största delen av vår personal inte ingår i riskgruppen så kommer vi i kontakt med individer ur dessa! Våra släktingar, bekanta osv. I början av det hela var jag orolig över att jobba, vi träffar ju hela Stockholm!

Om min oro var rättfärdigad eller inte återstår att se, dock är det tunnelbanan och pendeltågen som jag oroar mig mest över! Har sett människor både hosta och nysa rakt ut i luften utan någon vidare eftertanke de senaste veckorna! Vad är grejen med det? Oavsett vad så är jag stolt över en arbetsplats som reagerar och gör allt i sin makt för att bidra till mindre spridning av viruset! Lite mer samhällsengagemang från alla tack! Sen kan jag ju inflika att covid-19 hysterin märks av då det har blivit glesare på folk ute i Stockholm! Jobbet är inget undantag, det är lite färre gäster och någonstans känns det skönt då man kan hålla det där minst en meter avståndet! Det som är tråkigt med det hela är ju att vi tjejer måste hålla mer avstånd från varandra med mindre pussar och kramar!

 

 

oro