Vi firar Pride lite extra genom att mysa, snuska och kela lite extra mycket med varandra. Oss tjejer emellan. Vårt omklädningsrum är helt immigt av allas tunga stönanden och heta andedräkter. Detta gör oss så klart lite extra erotiska och sugna. Vi fullkomligt längtar efter alla er män där ute som vill komma in och svalka er med oss.

Dock kommer det fort kännas varmare än den varmaste sommardagen då du kommer att bli så upphetsad och liderlig av oss flickor som dansar, med rumpor och tuttar i vädret. Stämningen är het, med andra ord. Som alltid här på Club Kino.

vi firar Pride lite extra

Personligen blir jag ännu mer kinky än jag brukar. Jag fullkomligt trånar efter att få dominera, piska, binda och göra lite illa. Illa på ett skönt sätt. Så det pirrar i kalsongerna och kuken reser sig till ett praktfullt och ådrigt stånd. Jag längtar efter att få ställa min sylvassa klack på din rumpa, så det blir röda och onda märken. Du ber om att få bli smekt men jag säger TYST! prata inte utan lov. Här är det jag som bestämmer och min önskan är din lag.

Jag binder fast dig i sängen och piskar din stjärt med hårda och yppiga piskor. Du ber mig att sluta men dina stönanden avslöjar dig. Du älskar det.

Jag sätter gaffatejp över din mun då du har varit stygg och pratat utan lov. Jag binder även dina fötter och sätter återigen en sylvass klack på din kropp. Denna gång på kinden. Du får inte titta på mig utan lov. Gör du det blir det ögonbindel och en lavett. Jag kallar dig för min slyna och du älskar det…

Blir du sugen nu?

 

Vi firar pride lite extra

 

Det är festyra i stan. Kom och festa med oss, vi längtar efter dig…

XoXo

Sandy