Striptease i Sverige Semesterfirare! Märks fortfarande att det händer en del i stan då vi har mycket besökare från andra städer och länder! Massa sköna semesterpojkar som gillar fest och sexiga tjejer! Igår gick dansgolvet hett i princip hela natten och våra tjejer blev ordentligt varma genom att dansa för alla härliga män! Kul! 

Striptease i Sverige

Fortfarande så kommer det många som inte har en aning om att det existerar strippklubbar i Sverige! Och som undrar om detta är fullt lagligt? Jadå- Inget att oroa sig för! Vi har funnits sedan 1989 och är en fullt laglig Strippklubb! Vad du också ska vara medveten om är att detta är Sverige – det finns ingen tjej som jobbar som strippa som inte vill vara här. Det finns gott om andra jobb! Låt mig lägga fram det såhär:  Tänk dig att jobba mellan 2-4 dagar i veckan – där du ständigt omges av massor av sköna människor, härliga kollegor och nya gäster varje kväll. Inget får mig att känna mig mer kvinnlig än att göra mig i ordning en kväll med smink, smycken, höga klackar och sexiga underkläder! Att dansa och få uppskattning! Ingen kväll/natt är den andra lik. På morgonen möter du alla som är på väg till sina jobb medan du är medveten om att hemma väntar en varm skön säng! Du vaknar på eftermiddagen och har all tid i världen på dig att träna, träffa vänner- kanske festa? Vill du åka iväg kan du byta ett par pass och vips har du en veckas semester lite när du känner för det.  Låter det som vi har det jobbigt? 😉 Och dessa tjejer….helt fantastiska människor! Har du inte tagit dig hit – Kom! Vackra, sexiga- framförallt har de en förmåga att bjuda på sig själva och lätt för att skratta! 

I helgen kommer ni att kunna träffa oss runtomkring på stan igen! Håll utkik efter oss och våra bilar- Kom fram och säg hej så lovar jag att det ger utdelning 😉 Puss & kram! Kenzie 

Fotade Gabriella i början på kvällen…Galet populär tjej med en kropp man kan dö för 😉 

Striptease i Sverige