Dessa kroppar!Äntligen helg och som alltid njuter jag framförallt av fredagen- den känslan! Var aningen molnigt men tar man sig ut i skärgården med båt kan man sola naken 😉 Ta ett dopp när man vill och bara njuta av värmen!  

Kvällen kickstartade och snart var showerna igång! Varje kväll – det spelar ingen roll om det är en onsdag, fredag eller söndag – tjejerna är på plats och vart du än vänder dig kommer du att se dessa fantastiska kroppar! Vi har många tjejer och  lika många olika kroppar. Så galet snygga är dom! Även om jag träffar många utav dessa tjejer  flera dagar i veckan slutar jag aldrig fascineras över hur olika vi alla är och hur fantastiskt snygg en kvinnokropp är.  Jag älskar former- jag älskar stora bröst, kurviga kroppar med en riktigt snygg rumpa som rör sig i takt till musiken- kanske lite långsammare för att göra rörelsen ännu mer sensuell. Lika mycket älskar jag de där långa Amazon benen- en slank siluett och små bröst -se de långa benen som slingrar sig runt stången – Och/eller- den mer vältränade vars muskler markeras och framhävs av det dova ljuset. Ett blont yrväder eller ett mörkt hårsvall- mörka tjejer, ljusa tjejer- Så feminina – så kvinnliga- omöjligt att välja  men kanske vet du vad du föredrar?

Dessa kroppar!

Kvinnligheten ligger i hur man för sig, ett självförtroende  som kommer få dig att tappa andan. Det är inget man ser till vardags- såvida du inte vistas här såklart 😉 Nej då- men det är hit du behöver ta dig för att få en förståelse vad jag pratar om. Det är så mycket mer än en nattklubb – och vi kommer få dig att trivias.  Jag älskar dansen…showerna- jag älskar att titta på alla dessa sexiga kroppar, helt omöjligt att tröttna! 

För några nätter sedan fotade jag Melina- Kanske är hon din favorit? Enjoy! :*

Puss Kenzie

Dessa kroppar!