Vi firar första advent!

Några dagar kvar av November och det är dags att fira första advent! Klubben är nu julpyntad så varför inte fira denna kväll med massor av sexiga flickor, glögg och pepparkakor? 😉 Vi fortsätter att hålla öppet alla kvällar/nätter i veckan mellan 20:00-05.00! Till och med på julafton finns möjligheten att spendera tiden hos oss här på Club KINO! 😀 Den 1:a december är det dags att öppna den första luckan i julkalendern, har ni shoppat loss under Black week? Annars finns det massor med tips här om ni vill handla lite spännande leksaker! 😉 Till sig själv, eller någon man vill ha lite extra kul med!

Vi firar första advent

Heta förspel

Något jag älskar att shoppa och givetvis få i present (!) är smycken, underkläder och självfallet spännande leksaker! Vi kvinnor är inte så svåra att köpa present till egentligen, men se till att lära känna den du ska handla till så du vet vad just HON föredrar. Något som glittrar och känns lyxigt går alltid hem! 😉 Jag älskar att bära sexiga underkläder, jag  retas gärna och skicka några bilder innan  om vi exempelvis ska ses ute på en middag. Han ska veta vad jag bär under mina kläder när vi sitter ute bland andra. Jag vill att han ska klä av mig med blicken och knappt kunna vänta tills han får slita av mig kläderna…Förspel är som allra bäst när man får teasa varandra ordentligt innan man ens har möjligheten att riktigt ta på varandra, heta sex-sms och några bilder. Jag går igång av få veta vad han fantiserar om och vad han vill göra med mig när vi är ensamma. 

Vi firar första advent

Magiskt sex

Sexiga förspel leder till hett sex, och jag älskar sex! Däremot gillar jag inte one night stands, har aldrig tilltalat mig faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag vill veta vem jag har sex med, jag vill ha fantiserat om honom innan, hans händer och hur han känns….Älskar första gången man har sex med någon man fantiserat om under en längre tid! Det gör sexet magiskt och spännande! Har man sms:at mycket innan och hunnit berätta för varandra vad man gillar och går igång på ger det naturligtvis ännu bättre förutsättningar! 😉

Vi firar första advent
Vi firar första advent

Vi firar första advent! Kom och njut av sexiga shower och spendera tid i något av våra privatrum med din favorit tjej! Alla möjligheter finns för ett sexigare adventsfirande!  Låt henne dansa för dig, och tillåt dig själv att njuta och fantisera när hon masserar dig…

Varmt välkomna att fira första advent med oss! Puss Kenzie