En sexigare jul

December startade iskallt, häromdagen visade termometern 17 minusgrader! Jag är inte ett fan utav snö och kyla, men visst är det vackert! December till ära med allt vad julen innebär! Här hos oss på Club KINO är det pyntat, kom hit och upplev en sexigare jul! Våra tjejer hittar ni alltid i sexiga outfits och höga klackar, angelägna om att göra ert besök minnesvärt, spännande  och alldeles underbart! 😉

Alla älskar inte julen lika mycket som jag, men en sexigare jul får ni garanterat om ni väljer att besöka oss! Vi håller öppet alla veckans kvällar och nätter mellan 20:00-05:00.  Hur underbar är inte tanken på en varm bubblande jacuzzi med en sexig tjej i knät? Kanske blir det så DIN julafton slutar? 😉

En sexigare jul
En sexigare jul

Vi firar advent

På söndagar firar vi advent! Vi dricker glögg, äter pepparkakor och skumtomtar! Så mysigt och lokalen lyser verkligen upp otroligt fint av allt julpynt, lyktorna och granen. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så håller vi givetvis öppet på julafton, sitt inte ensam när möjligheten finns att fira jul här med oss! Det brukar dyka upp en del gäster på julafton, precis som nyår! 😀 Vissa gillar inte att fira jul alls, andra vill komma bort efter en hel dag med  julfirande. Oavsett anledning är ni varmt välkomna för ett sexigare avslut denna afton!

En sexigare jul

Mina julklappstips! 

Dags att börja tänka julklappar och som ni vet har vi en sexshop i anslutning till klubben som är öppen till midnatt, alla dagar i veckan! 😀 Här finns så otroligt mycket roligt att inhandla, antingen till sig själv, eller sin partner/sexpartner för att sätta en liten guldkant på sexlivet! Jag tänkte lista mina absoluta topp fyra favoriter till er! 😀

  • Till henne: Womanizer. Den populära lufttrycksvibratorn som har gjort succé världen över och ger orgasmgaranti! Är den verkligen så bra? JA. Deras Womanizer premium är galet intensiv att jag kommer på mindre än två minuter! Fantasisk när jag är ensam, men wow, när jag rider och har en stenhård kuk i mig – Say no more. Ett måste för alla kvinnor. 
  • Till honom/paret: Mio penisring. Nu kan inte jag veta hur det känns för er män, men när jag provat denna så kan jag bara säga OMG! Denna penisring har otroligt starka vibrationer som går ut i hans kuk.  Man behöver ett glid för att få ned den till roten, det gör att han får ett hårdare stånd, och med vibrationerna mot mig ( och i mig) när jag rider honom, lovar jag att båda kommer  njuta till max!
  • Till paret/sexpartners:  Smaksatt glidmedel. Om man gillar oralsex kommer man att tokälska det när man provar dessa glid! Testa smaken Espresso/hazelnut och hn kommer aldrig vilja sluta suga!
  • Till paret/sexpartners: Värmande massageolja. Men finns det ett sexigare förspel? Tänd några ljus, ta ett glas bubbel eller rödvin, klä av er och massera varandra med en värmande massageolja. Njut av den andres händer som smeker huden som sakta värms upp.  Blås lite försiktigt efter att dina händer smekt över ett område. Rumpan, bröstvårtorna, ljumsken eller nacken. Smek och massera tills ni inte kan hålla er längre!
En sexigare jul
En sexigare jul

Njut av  underbara Carolina på bilderna i detta inlägg! Kom och träffa henne och alla våra fantastiska tjejer nu till helgen och upplev en sexigare julkänsla! 😉

Puss Kenzie