Vi firar första advent! 

Om mindre än en månad är det julafton och nu på söndag den 29:e november är det första advent! En annorlunda advent, ett annorlunda år och det kommer att bli en annorlunda jul! Men, vi håller öppet och ni är varmt välkomna att Fira första advent med oss! Nina var först på med sin outfit tidigare i veckan, jag tror inte att jag känner någon (förutom mig själv) som är så exalterad med allt som har med julen att göra! 😉 Tro mig, vill ni ha ett porrigare adventsfirande så kom hit på söndag! På grund av de nya restriktionerna har vi möblerat om lite i lokalen, det är otroligt snyggt och allt julpynt är redan uppe! Så kom hit låt oss ge er en riktigt magisk känsla här på Club KINO!

Fira första advent med oss!
Fira första advent med oss!

Unna er ett besök hos oss! 

Stockholm känns nästan mer öde än i våras, kanske inte så konstigt när restauranger och barer tvingas stänga redan kl 22:00(!) Nu finns ändå möjligheten för dem att öppna upp kl 23.00 igen, vi får se vilka som väljer det alternativet. Många kan anse att man går emot restriktionerna genom att ens gå till affären, men jag tänker att folk  behöver få se annat än sina väggar där hemma! Man kan vara försiktig trots att man äter på en restaurang, går till gymmet eller väljer att besöka en strippklubb! Ofrivillig ensamhet är också otroligt farligt! Så med det sagt fortsätter vi att hålla öppet för att ge Er, möjligheten att unna er en kväll hos oss! 

Fira första advent med oss!

Julklappen till dig själv

I dessa tider tycker jag att man förtjänar att unna sig något som gör vardagen lite festligare! Idag finns allt ifrån lyxiga champagne eller sexleksaks kalendrar eller varför inte välja att besöka oss en kväll? Njut av en härlig miljö i vackra kvinnors sällskap! Julafton är mindre än fyra veckor bort och givetvis håller vi öppet även denna afton! Kanske blir det din julklapp till dig själv? 😉  Det är aldrig försent att lyxa till vardagen! Vi har öppet alla kvällar och nätter från klockan 21:00, varmt välkomna och glöm inte att komma på söndag för att Fira första advent med oss!  🙂 

Njut av bilderna på Lexie och Nina för att få lite fösmak av julen här på Club KINO! 

Puss Kenzie 

Fira första advent med oss!